Fanii lor le invidiaza vietile, dar nu stiu ca pentru ceea ce au acum au trebuit sa munceasca enorm. Succesul lor de acum se datoreaza incercarilor grele prin care au trecut, unii dintre ei nestiind daca o sa ajunga sa-si implineasca visul. Ce job-uri au avut la inceput cei mai iubiti actori din Las Fierbinti?

Actori Las Fierbinti: primele job-uri ale vedetelor preferate din serial

Cei care-i urmaresc acum cu drag au senzatia ca multe lucruri le-au picat din cer, la fel ca talentul, dar nu a fost asa. Cei mai multi dintre actorii iubitului serial romanesc au muncit din greu pentru a ajunge aici. Drumul spre inalt e mereu pavat cu o succesiune de intamplari, esec, lectii si neputinta – asa au constatat si actorii nostri. Iata-le povestile care sigur ca vor inspira atatia tineri!

Ce meserii au avut unii din cei mai iubiti actori din Las Fierbinti? Iata-le povestea!

Toma Cuzin, cel care il interpreteaza pe Firicel din satul cu pricina, a trecut prin multe schimbari de-a lungul vietii si a stiu mereu ce inseamna greul. Actorul a fost nevoit sa lucreze ca miner, paznic pe un santier, agent imobiliar, dansator sau lucrator in shaormerie, dar niciodata nu a incetat sa uite de visul sau. Acum, acesta se bucura de o cariera fulminanta pentru care cu siguranta nu ar trebui sa-si mai faca niciodata griji. Mai mult decat atat, artistul a primit si un titlu Cetatean de Onoare al comunei natale – Pestisani, judetul Olt. „Zvonurile fură reale. “Mă făcură Cetățean de Onoare. Mulțumesc consiliului local al comunei Peștișani si primarului. Dacă eu pot, poți și tu”, a spus acesta fanilor.

Adrian Vancica si-a castigat si el celebritatea prin multe roluri, dar cel mai cunoscut tarii intregi este acela din serial, unde il interpreteaza pe Celentano. Cu toate astea, nu in tara s-a facut remarcat prima oara si a reusit sa castige bani din pasiunea sa, ci pe meleaguri straine, facand pe clovnul.“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european”, a detaliat actorul pentru Rock Fm, la emisiunea „Morning Glory”.

Ecaterina Ladin, actrita care i-a dat viata personajului Dalida, cel mai de incredere om al primarului, nu a fugit imediat spre actorie. Moldoveanca de peste Prut si-a incercat norocul si intr-un alt domeniu. Totul se intampla pe cant abia venise in Capitala si avea nevoie de bani, asa ca l-a ajutat pe fratele ei in propia afacere din Chisinau care se ocupa de producerea tiglelor metalice si a altor accesorii. “Am avut o pauză de trei ani pentru că am avut o afacere. Fratele meu pe care l-am pierdut a avut o afacere în Chişinău cu producere de ţiglă metalică şi accesorii. La un moment dat mi-a zis că are un utilaj pe care nu-l foloseşte şi mi-a propus să deschid eu o fabrică în Bucureşti. Eu eram muncitoare, dar nu ştiam nimic despre o astfel de meserie. Din teatru nu prea reuşeam să mă întreţin pentru că nu aveam cetăţenie română şi nimeni nu putea să mă angajeze, nimeni nu putea să mă plătească” , a marturisit aceasta.