Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Sotia presedintelui a purtat o rochie colorata

Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Sotia presedintelui a purtat o rochie colorata
Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Sotia presedintelui a purtat o rochie colorata

Carmen Iohannis a atras toate privirile in prima zi de scoala. Presedintele Romaniei a fost ocupat cu deschiderea metroului din Drumul Taberei, dar sotia lui a preferat sa fie alaturi de elevii ei dragi. Prima Doamna a Romaniei si-a facut aparitia la Sibiu, acolo unde este profesoara de limbi straine. Mii de romani au asteptat cu nerabdare sa vada cum isi face aparitia.

A fost, probabil, cel mai adesea comentata Prima Doamna a tarii de pana acum. Nina Iliescu aparea rar spre deloc in public, Maria Basescu a fost o prezenta discreta, dar Carmen nu s-a ferit vreodata de public. A decis sa continue cu meseria de profesoara, iar aparitiile ei sunt unele curajoase, care nu tin mereu cont de protocol.

Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Sotia presedintelui a purtat o rochie colorata

A fost cel mai straniu inceput de an scolar, din cauza pandemiei. Multe scoli au inceput cursurile aplicand niste reguli stricte de teama virusului. Altii au ales ca ramana la varianta cursurilor online. In cazul scolii din Sibiu unde preda sotia presedintelui prima zi, din 14 septembrie, a fost una festiva. Zeci de elevi s-au bucurat sa o vada pe profesoara lor draga, cu care au o relatie stransa.

La debutul anului scolar 2020-2021, Carmen s-a imbracat cu o rochie colorata, fara maneci. A avut masca de protectie pe nas si gura, asa cum au cerut regulile. Designerul care a gandit creatia Primei Doamne a dezvaluit: “In prima zi de scoala, Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colectie, custom made, cu printul inspirat din flori romanesti rare, de munt!”.

Asa a aratat sotia lui Klaus Iohannis in prima zi de scoala

Nu se stie cu precizie cat valoreaza rochia purtata de Carmen Iohannis, dar se pare ca noua colectie a designerului va fi lansata curand. O admiratoare a intrebat-o: “Imprimeul acesta uluitor de frumos, este metraj disponibil si pentru alte rochii… sau este dedicat exclusiv Primei Doamne?”. Raspunsul designerul a fost prompt: “La finalul saptamanii avem pozata colectia noua, unde este si acest print”.

Se pare ca rochia pe care a purtat-o Prima Doamna in noul an scolar va putea fi achizitionata de orice doritoare, contra unei sume de bani si va valora probabil peste 100 – 150 de euro, sustine Revista Avantaje.

Foto: Profimedia, Andreea Tincu

Acesta este printul deosebit folosit pentru rochia aleasa de Prima Doamna a Romaniei