Catalin Maruta si Mihai Bendeac sunt in centrul unei intamplari cel putin neasteptata! Actorul a publicat un mesaj pe o retea de socializare, in urma cu doua zile, in care a spus ca este hartuit de vedeta Pro TV, ca sa apara intr-un podcast! Acum, sotul Andrei a facut primele declaratii cu privire la acest subiect.

Un subiect inedit a aparut in ultimele zile in Romania! Personaje principale sunt Mihai Bendeac si Catalin Maruta! Actorul s-a plans ca este “hartuit” de Catalin Maruta pentru a participa la un podcast pe YouTube.

”M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!

Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Astazi, Catalin Maruta a vorbit despre acest episod si spune ca nu s-a certat cu Mihai Bendeac, totul fiind o gluma pusa la cale de actor. ”De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de YouTube”, a spus Cătălin Măruță pentru impact.ro.