Catalin Maruta, interzis la Pro TV. Nu a fost lasat sa intre pe poarta televiziunii

catalin maruta pro tv farsa

Catalin Maruta a fost protagonistul unei farse puse la cale de colegi. Pentru ca si-a pierdut legitimatia, prezentatorul TV nu a fost lasat sa intre pe poarta televiziunii unde lucreaza.

Sub petrextul ca au fost puse noi reguli la intrarea in Pro TV, mult mai restrictive, Catalin Maruta a fost pus de cei de la paza sa arate legitimatia. Degeaba a incercat Catalin sa se scuze, oamenii de la paza nu l-au lasat sa intre pana nu a completat o declaratie.

“Eu am emisiunea in 7 minute, trebuie sa fiu la promo. Nu am legitimatia la mine, atunci nu mai intru la emisie. Regulile astea trebuiesc anuntate. De maine veniti toti cu legitimatia”, a spus Catalin Maruta.

Indragitul prezentator a sunat producatoarea emisiunii La Maruta si i-a explicat situatia: “Tolo, poti sa faci azi emisiune cu Ciuca si Nicolaina ca n-am legitimatia la mine si cica azi trebuie cu legitimatie. Nu fac misto, pe cuvantul meu de onoare. Jur ca sunt la poarta si nu ma lasa sa intru pentru ca nu am legitimatie. E penibil, ce @#$% sa zica? Jenant. Eu oricum mai stau 10 minute si plec”.

Colegii de emisiune se chinuie de 13 ani sa-i faca o farsa lui Catalin Maruta, de fiecare data planurile au esuat pentru ca vedeta TV si-a dat seama ca i s-a pregatit ceva. In acest caz, presat de timp, Catalin Maruta a fost usor de pacalit si a marturisit ca nu si-a dat seama ca totul a fost pus la punct de colegii sai.