Irina Fodor i-a luat locul in acest an Ginei Pistol la Asia Express. Iubita lui Smiley a nascut si nu a mai putut prezenta emisiunea de la Antena 1! Traseul concurentilor a inceput in Turcia, iar cursa a continuat in Georgia, Azerbaidjan, Iordania si Israel.

In sezonul 4 Asia Express au participat Connect-R si Shift, Mihai si Elwira Petre, Lidia Buble si sora ei, Estera, Patrzizia Panglieri si fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu si sotia lui, Eliza, Alexandra Ungureanu si mama ei, Cuza si Emy de la Noaptea Tarziu, Adriana Trandafir si fiica ei, Maria si Lorelei si Zalug, doua nume celebre in mediul online.

Irina Fodor este gazda emisiunii si incaseaza o suma frumusica. Potrivit presei, sotia lui Razvan Fodor ar fi castigat 10.000 de euro pe luna. Avand in vedere ca filmarile s-au derulat pe parcursul a 10 saptamani, Irina a obtinut 25.000 de euro.

In schimb, Gina ar fi castigat aproape dublu pentru participarea sa in acest proiect. Mai exact, iubita lui Smiley ar fi incasat 18.000 de euro lunar de la Antena 1, obtinand in final 45.000 de euro.

Mihai Petre si Elwira ar fi castigat Asia Express, sezonul 4

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Lupta finala s-a dat intre cuplul Mihai / Elwira Petre si Cuza / Emy. Mihai Petre si Elwira au ajuns in fata Irinei Fodor si au castigat marele premiu in valoare de 30.000 de euro pus la bataie de Antena 1.