Cati bani a castigat Narcisa Birjaru. Ce face cu premiul de la Chefi la Cutite. Concurenta lui Catalin Scarlatescu rupe tacerea

Cati bani a castigat Narcisa Birjaru. Ce face cu premiul de la Chefi la Cutite
Cati bani a castigat Narcisa Birjaru. Ce face cu premiul de la Chefi la Cutite

Cati bani a castigat Narcisa Birjaru? Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o castigatoare pe concurenta din echipa mov a lui Catalin Scarlatescu. Ea este prima femeie care a plecat acasa cu farfuria de aur!

Printre cele mai apreciate feluri de mancare preparate de Narcisa Birjaru s-au numarat tocanita tiganeasca, precum si prajitura lui mamaie. Cea din urma este reteta pe care a numit-o chiar dupa persoana care a invatat-o s-o gateasca!

Citeste si: Cine este, de fapt, Narcisa Birjaru, castigatoarea Chefi la cutite, sezonul 9! S-a maritat la 14 ani

Cati bani a castigat Narcisa Birjaru. Ce face cu premiul de la Chefi la Cutite

Dupa ce s-a difuzat finala la Antena 1, concurenta lui Catalin Scarlatescu a decis sa rupa tacerea. A oferit mai multe detalii despre planurile de viitor pe care le are pentru premiul de 30.000 de euro.

”A fost soc, nu ma asteptam sa castig sezonul 9 Chefi la cutite. E cea mai mare bucurie a mea, nu ma asteptam. Pur si simplu eu aici n-as fi putut sa ajung fara echipa mea”, a declarat Narcisa, dupa ce s-a aflat ca a castigat.

Citeste si: Cel mai mare scandal din istoria emisiunii de la Antena 1

Se pare ca are planuri mari cu banii de la Antena 1. Castigatoarea sezonului 9 si prima femeie care ia acasa farfuria de aur la Chefi la Cutite isi doreste sa deschida o afacere proprie, tot in domeniul culinar.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV Robert Vasiliu (Ragnar) de la Chefi la Cutite, dezvaluiri senzationale din culise. Ce nu s-a vazut la TV, pe Antena 1

“Mi-as dori sa dau avans, sa imi cumpar o casa noua, dar, pe viitor, mi-ar placea sa am si un restaurant al meu in care sa includ o buna parte dintre preparatele pe care le-am gatit in acest show.

Pe meniu va sta la loc de cinste prajitura lui mamaie si tocana specifica gatita in semifinala. Ramane de vazut!”, a povestit Narcisa, pentru A1.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV Claudia de la Chefi la Cutite, dezvaluiri senzationale din culise! Tot ce nu s-a vazut la TV, in sezonul 8