Multa lume a fost uimita cand a vazut ca Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express. Fostul milionar a acceptat oferta si a primit la schimb o suma uriasa pentru zilele de filmare. Si-a facut treaba cu brio chiar daca nu i-a fost deloc usor! Ce probleme a intampinat afaceristul?

In sezonul trecut, fanii emisiunii Asia Express de la Antena 1 au ramas masca atunci cand au vazut ca afaceristul participa in acest show. Gina Pistol a anuntat atunci ca afaceristul va fi in echipa formata din Radu si Alex Abagiu, ca o pedeapsa pentru acestia.

Citeste si: Monica Gabor, cumparata de Irinel Columbeanu de la proxeneti?! Adevarul despre trecutul “Scorpiei de la Izvorani”

Cati bani a primit Irinel Columbeanu pentru Asia Express

Traseul a fost unul extrem de dificil pentru Irinel, presarat cu probleme de tot felul. Dar si-a dus la capat obligatiile fata de echipa de la Antena 1. Cu siguranta, dincolo de vizibilitate, Columbeanu a fost multumit si de banii castigati in acest fel.

Citeste si: Avere Irinel Columbeanu. Cati bani mai are, de fapt, afaceristul. Adevarul a iesit la iveala

Suma nu este deloc una de neglijat. Mai ales tinand cont de faptul ca averea lui s-a cam dus pe apa Sambetei in ultimii ani. Conform Cancan, se pare ca ar fi vorba despre suma de 20.000 de euro. Insa, afaceristul a tras din greu pentru acesti bani, mai ales ca a facut inclusiv un atac de panica intr-o noapte.

”S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea sa respire, a vrut sa iasa afara si a constatat ca eram incuiati. Nu se deschideau geamurile, usa era incuiata, iar dimineata l-am gasit stand pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit, dar nu a vrut sa ne trezeasca pe noi”, a povestit Alex Abagiu.

Citeste si: Cum arata acum Monica Gabor. Fotografie de colectie, alaturi de Mr. Pink si cei doi copii