Familia faimosilor lautari are resurse financiare generoase, dar putini stiu cati bani castiga Margherita de la Clejani, din propria ei afacere. Asa a reusit sa stranga o mica avere. Cu ce se ocupa, de fapt, sora lui Fulgy?

Are doar 28 de ani, dar detine deja o firma de imbracaminte care ii aduce bani frumosi. Fiica lui Ionita de la Clejani are un magazin care ii poarta numele chiar pe Calea Victoriei din Bucuresti.

Citeste si: Scandal! Dan Capatos il face praf pe Ionita de la Clejani: ‘Ne minti ca pe prosti’

Cati bani castiga Margherita de la Clejani. Asa a strans o avere

Marga a dat marea lovitura, pentru ca preturile din magazinul ei sunt unele chiar piperate. Conform Ciao, cea mai ieftina rochita costa in jur de 600 de lei, iar alte haine costa chiar si 1.800 de lei. Putina lume stie ca fata Clejanilor a absolvit cu nota 10 cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion din Capitala.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ionita de la Clejani, anuntul momentului despre scandalul dintre Fulgy, Alex Velea si Antonia

De asemenea, Marga a mai facut si un master in Comunicare si Publicitate. Pe langa aceasta afacere, tanara a mai castigat bani multi si de la evenimentele la care a cantat impreuna cu parintii ei. Norocul este de partea ei pe plan financiar. Dar, cand vine vorba de scoala, nu a avut parte de succes.

In anul 2011, Margherita a picat Bacalaureatul, dupa ce a adormit in sala de examen.

„Anul acesta voi incerca din nou sa dau BAC-ul. Anul trecut am adormit cu capul pe banca la una dintre probe si am fost exclusa de la Bacalaureat”, declara Margherita la acea vreme, pentru click.ro.

Citeste si: Unde a disparut Margherita de la Clejani! Surpriza: cu ce se ocupa acum