Nu o sa iti vina sa crezi cand o sa afli cati bani castiga o chelnerita din Mamaia, pe zi! Romanii se bucura in aceasta perioada de relaxarea masurilor luate in pandemie, iar litoralul deja s-a aglomerat.

Cu siguranta, multe persoane isi cauta acum si un loc de munca pentru sezonul estival. Dupa mai bine de un an de criza cauzata de starea de urgenta si starea de alerta, patronii de pe litoral incearca sa recupereze cat mai mult din paguba suferita de la declansarea crizei sanitare.

Cati bani castiga o chelnerita din Mamaia, pe zi

Cu toate ca salariile oferite pentru slujba de chelner la malul marii nu sunt prea mari, angajatii isi completeaza veniturile cu cele obtinute din bacsisuri. Tinand cont de numarul urias de romani care au inceput deja distractia pe litoral, au sanse mari sa se intoarca acasa cu sume fabuloase!

Conform Cancan, o chelnerita din Mamaia castiga, lunar, intre 1.500 si 1.800 de lei pe luna. Pe langa acesti bani, mai pot strange zilnic pana la 1.000 de lei. Cum este posibil acest lucru? Va lamurim imediat.

Citeste si: Gestul facut de Gigi Becali dupa inmormantarea lui Ion Dichiseanu! Cati bani i-a dat unui tanar care s-a pozat cu el

O chelnerita poate ajunge sa serveasca pana la 100 de mese pe zi, intr-o tura normala de munca. Daca primeste de la fiecare masa cate 10 lei spaga, atunci ajunge sa aiba in buzunar o suma uriasa in fiecare zi. Prin comparatie, o chelnerita din Centrul Vechi incaseaza cel putin 1.500 de lei lunar, iar remuneratia poate ajunge pana la 2.800 de lei lunar, sustine aceeasi sursa. (Sursa foto: Cancan)

Citeste si: Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Cum a ajuns fostul sot al Israelei Vodovoz si din ce bani traieste acum