Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute “ghicitoare” din Romania. Previziunile sale interesante expuse de-a lungul timpului au reusit sa o propulseze in aceasta industrie. Nu duce lipsa de clienti, iar printre numele celebre care au apelat la ea se numara si Jennifer Lopez.

Carmen Harra a dezvaluit ce tarife are pentru a prezice viitorul. Vedeta nu duce lipsa deloc de clienti. Potrivit acesteia, tariful pentru a ghici ce urmeaza sa se petreaca in viata cuiva incepe de la 400 de lei si poate ajunge pana la 600 de lei pe ora, in functie de complexitate.

Potrivit presei, chiar Jennifer Lopez i-a calcat pragul romancei noastre pentru a-i cere sfaturi in ceea ce priveste relatiile de cuplu.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri’, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Cine este Carmen Harra

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Carmen Harra, nume real Doina Carmen Mureșan, s-a nascut pe data de 25 martie 1955 in Bistrita. Este o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983.

A început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres. În anul 2003, a debutat în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusă în peste 20 de limbi, iar traducătorul primei ediții în limba română, în anul 2008, este actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu. Din anul 2005 își continuă cariera muzicală sub numele Carmen Harra.