Caz bizar in Edinburgh. O mama a aflat ca mormantul fiului a fost, de fapt, gol timp de 45 de ani

Caz bizar in Edinburgh. A aflat ca mormantul fiului era gol de 45 de ani
Caz bizar in Edinburgh. A aflat ca mormantul fiului era gol de 45 de ani

Caz bizar in Edinburgh. Lydia Reid, o mama din Edinburgh, a nascut in spitalul local in anul 1975. Dupa doar o saptamana de la venirea pe lume, fiul ei, Gary Paton, a murit. In anul 2017, mormantul in care ea credea ca se afla bebelusul, a fost gasit gol. De atunci, femeia se lupta in instanta, cerand 75.000 de lire daune. De asemenea, isi doreste sa afle ce s-a intamplat, de fapt, cu fiul ei.

“Sunt trei ani de cand am descoperit ca Gary nu se afla in mormantul lui. Ne-am gandit ca vom primi pana la urma cenusa lui si ca il vom putea inmormanta cum se cuvine, dar asta nu s-a intamplat”, a declarat femeia pentru Daily Record. Profesor Sue Black, antropolog criminalist, a examinat mormantul copilului, in anul 2017. Nu a gasit nici urme de descompunere, nici ramasite umane.

Specialistii cred ca micutul nu a fost, de fapt, ingropat vreodata acolo

Caz bizar in Edinburgh. A aflat ca mormantul fiului era gol de 45 de ani

Lydia Reid crede ca ramasitele baiatului ei au fost retinute abuziv la acea vreme, iar acum se lupta in instanta cu cei pe care ii considera vinovati. Acum refuza sa creada ca trupul care i-a fost aratat atunci, la Edinburgh’s Royal Hospital, era chiar al fiului ei. Spune ca acel copil era blond si solid, in timp ce fiul ei era micut si brunet. Insa, atunci cand a sustinut asta, cadrele medicale i-au spus ca sufera de depresie post-natala.

Dupa ce a castigat prima lupta si a deshumat sicriul copilului, a gasit un sal, o palarie, o cruce si o placuta pe care numele lui Gary era scris gresit. Femeia a banuit ca a fost ceva in neregula la mijloc inca de la inmormantare. I se paruse atunci ca era mult prea usor, dar spera totusi sa se insele. Profesorul Black considera ca trupul bebelusului NU a fost pus niciodata in acel sicriu.