Familia Madalinei Manole a trecut in ultimii ani printr-o adevarata drama. Dupa ce indragita cantareata s-a stins din viata, au urmat parintii ei. Fratele Madalinei Manole a vorbit pentru prima data cu presa dupa ce si-a ingropat tatal.

Marian Manole a vorbit cu jurnalistii de la click.ro in urma cu un an, la doar cateva zile dupa inmormantarea tatalui sau. Fratele Madalinei Manole crede in continuare ca sora sa nu s-ar fi sinucis, iar adevarul o sa iasa la lumina.

”Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminalistii de peste Ocean sunt niste neaveniti? Ai nostri au facut cazul praf! Daca ar fi baut atata insecticid avea totul ars pe interior. Avea sange mult. Nu se putea face din cadere. O sa iasa totul la lumina! Eram o familie normala si fericita pana a aparut el (Mircea-n.r.), daca statea acolo, langa ai lui, la Botosani, Madalina era azi in viata!”, a spus Marian Manole pentru sursa citata.

La o saptamana de la inmormantarea tatalui sau, Marian Manole a gasit semnul crucii intr-o rosie. ”O maicuta mi-a spus ca nu e de bine. Este o avertizare de ceva rau, dar nu cred. Maicuta mi-a mai spus ca exista vraji facute asupra familiei mele, de cand traia Madalina”, a mai declarat barbatul.

Madalina Manole s-a stins din viata in urma cu 10 ani, dupa ce s-ar fi sinucis. Indragista solista a fost gasita fara suflare pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care implinea 40 de ani.

Biletul de adio lasat de Madalina Manole

In urma cu 10 ani, o veste trista a zguduit Romania: Madalina Manole a murit. In urma ei, indragita cantareata a lasat un bilet de adio. In randurile scrise in el, „fata cu parul de foc” isi explica gestul si multumeste familiei.

Despre parintii ei, „fata cu parul de foc” spunea ca sunt cei mai buni oameni din lume si ca au facut extrem de multe sacrificii in viata pentru ea. Mai mult decat atat, Madalina Manole le cere parintilor sa nu o judece si sa-si continue viata de dragul nepotelului lor.