Un barbat din Bucuresti a avut parte de o surpriza de proportii! Acesta a postat pe un grup de socializare destinat fermierilor o fotografie cu o rosie cumparata din piata Obor! Imaginea a ajuns virala!

O rosie banala a ajuns virala! Cam asa incepe povestea care a creat valva pe retelele de socializare! Un bucurestean a avut parte de surpriza vietii lui, dupa ce a fost la cumparaturi in Piata Obor din Bucuresti!

Dupa ce a ajuns cu produsele acasa, barbatul a facut o descoperire inedita intr-o rosie! Leguma arata perfect la exterior, dar in interior avea mai multe fire verzi, asemanatoare unei radacini! In plus, rosia avea un miros neplacut!

Potrivit fanatik.ro, a doua zi, acesta s-a dus la piata pentru a-l cofrunta pe cel care i-a vandut rosiile, dar nu a mai gasit pe nimeni! Ceilalti producatori i-au transmis barbatului ca rosia cumparata nu are nimic. In plus, bucuresteanul sustine ca rosia nu s-a stricat zile intregi, desi a fost tinuta in caldura, pe balcon.

„Ne omorâți cu zile ca să faceți bani. De unde aveți roșii coapte când afară plouă de rupe, frig a fost până de curând și soare mai deloc? Cu ce le stropiți? Foarte normal ar fi ca cel care vinde roșii în piață sau orice altceva să aibă trecut pe lângă certificatul de producător și cu ce a stropit și tratat plantele.

Nimeni, niciodată nu îi verifică pe fermierii ăștia. Nenorocirile astea de stropesc ei sunt la liber, le poate cumpăra și un copil. Vă văd pe grupul acesta cum vă întrebați unul pe celălalt cum se combină soluțiile, câtă apă să puneți.

Păi, de unde știți voi? Lucrul acesta trebuie să-l facă un specialist, nu voi. De unde știți gramaj, cantitate? Unul spune ceva, altul altceva. Și noi mâncăm. Ne omorâți, băi, ne omorâți. Faceți experimente pe noi”, a scris acesta pe grupul legumicultorilor.