Un barbat din Vaslui traieste o adevarata drama, dupa ce s-a intors din Italia de la munca! Sotia sa nu il lasa sa intre in locuinta din localitatea Dragomiresti! Potrivit presei locale, Virgil A. a dezvaluit motivul pentru care exista acest scandal in familia lor.

Un barbat din localitatea vasluiana Dragomiresti a fost lasat pe drumuri de sotie! Acesta s-a intors acasa de la munca din Italia, unde se afla din anul 2001. Barbatul s-a trezit in imposibilitatea de a intra pe proprietatea sa. Potrivit vremeanoua.ro, sotia ii are alaturi pe cei sapte copii, care sunt de partea sa.

“Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil, potrivit sursei citate.

Barbatul sustine ca a sesizat si politia cu privire la acest caz: “Am fost la poliția din Dragomirești, am fost la Municipiu. Am depus o cerere și de o săptămână nu au venit. După ce am sunat la 112 din fața casei, a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Mi-au zis să bag divorț. Singura soluție este soluționarea procesului. Decât să stau să plătesc atâtea amenzi încercând să intru în casă, mai degrabă mă duc și stau la toate neamurile. Înainte, când veneam, pleca de acasă și se ducea la poliție și spunea că o agresez și primeam numai amenzi din cauza ei. Eu lucrez ca șofer pe TIR. Dacă ea îmi spurcă cazierul, nu mai pot să lucrez, asta caută ea”.

Mai mult, Virgil isi acuza sotia ca a vandut agoniseala pe care o aveau impreuna in Romania.

“Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Israel, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau sa fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea. Mi-a scos fetele la produs. I-am spus “Tu cu mine din 2004 nu mai ești! Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii”. N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec. Înapoi nu am la ce să vin.

Mi-a vândut tot, eu n-am venit pentru avere. Am avut apartament, am lucrat în construcții, în mină, tata mi-a zis să vin la țară la el, am vândut apartamentul din Bacău și mi-am făcut bordeiul ăsta. După aceea, a început scandalul. Nu vreau să o învinovățesc, oamenii mai greșesc și unul și altul, dar nu a vrut să facă casă. Acum a venit timpul, am mai economisit și i-am zis să divorțăm. Acum nu mai vrea, a zis că nu are bărbat de lăsat. Nu mai pot. Ea este spurcată la gură. Nu te înțelegi cu ea”, a mai spus bărbatul.