Mos Craciun a fost darnic pentru copiii lui Florin Salam. Jacqueline Maria, Rania si Simion Stefan au desfacut cadourile si au ramas fara cuvinte. Manelistul si Roxana Dobre au avut grija ca sarbatorile sa fie de 5 stele in familia lor.

Potrivit wowbiz.ro, Jacqueline Maria (6 ani) și Rania (5 ani) au primit câte o pereche pe ghete călduroase de iarnă marca Gucci, care face parte din colecția pentru copii a celebrului brand pentru anul 2021.

Pantofii costă ”doar” 460 de dolari perechea, adică în jur de 2.000 de lei. În ciuda prețului, modelul respectiv s-a epuizat în câteva săptămâni de la lansare, astfel încât în acest moment nu mai poate fi găsit pe nici un magazin online partener al celebrului brand.

Și cu băiețelul, Simion Ștefan (3 ani), Moș Crăciun a fost darnic. El a primit tot o pereche de pantofi sport marca Gucci, care costă 628 dolari, adică în jur 2.750 lei. Și acest model este aproape epuizat, el putând fi comandat doar în varianta maronie.

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, însă manelistul a dezvăluit abia acum cum a reușit să o cucerească pe frumoasa brunetă. Artistul a spus ce făcea pentru a-i intra în grații. 

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a mărturisit Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube.