Ce avea Regina Elisabeta a II-a in geanta, la inmormantarea Printului Philip. Secretul a iesit la iveala

Ce avea Regina Elisabeta a II-a in geanta, la inmormantarea Printului Philip. Secretul a iesit la iveala
Ce avea Regina Elisabeta a II-a in geanta, la inmormantarea Printului Philip. Secretul a iesit la iveala. Sursa foto: Hepta

Ce avea Regina Elisabeta a II-a in geanta? S-a aflat cel de-al doilea secret al ei, din timpul ceremoniei de inmormantare a Printului Philip. Cei doi au trait o poveste de dragoste de legenda, fiind casatoriti timp de 73 de ani. Aparitia Reginei a inlacrimat o lume intreaga.

Deasupra sicriului ducelui de Edinburgh erau asezate o scrisoare si o coroana de flori de la Regina, sotia sa de peste 73 de ani. Desi nu era clar ce continea foaia depusa de Elisabeta, fotografiile par sa dezvaluie ca se citea partial „Te iubesc”, conform Today. Dar acesta nu a fost singurul secret al Reginei, la inmormantarea sotului ei.

Ce avea Regina Elisabeta a II-a in geanta, la inmormantarea Printului Philip

Se pare ca Regina a purtat cu ea mai multe obiecte de suflet, legate de relatia ei cu Philip, dar si o fotografie cu cei doi, in Malta, scrie Fanatik. Se pare ca era un loc cu totul special pentru Elisabeta si philip. Au locuit in aceasta tara, in Vila Guardamangia, intre anii 1949 si 1951.

Printul Philip era atunci ofiter naval, iar Regina marturisea ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata ei, pentru ca au trait ca doi soti obisnuiti.

Citeste si: Ce a pus Regina Elisabeta a II-a pe sicriul Printului Philip. Gestul care a facut sa planga o lume intreaga

Gestul care a facut sa planga o lume intreaga

Dupa anuntul trecerii lui Philip in nefiinta, o fotografie emotionanta a reginei si a sotului ei a fost impartasita pe Twitter, fiind realizata de Annie Lebowitz in 1997. Alaturi de poza fabuloasa a fost postat si un citat al reginei, care a rezumat perfect casatoria ei cu Philip.

„El a fost, pur si simplu, forta mea si a ramas in toti acesti ani, iar eu si intreaga sa familie, si aceasta si multe alte tari, ii datoram o datorie mai mare decat ar pretinde el vreodata, sau vom sti vreodata”, este mesajul ei.

Citeste si: Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip