Ce boala are fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav! Verdictul medicilor pentru Sofia: ‘Trebuie sa…’

Ce boala are fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav!
Ce boala are fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav!

In ultima perioada, fosta sotie a lui Victor Slav a trecut prin momente grele. Nu doar scandalul cu Alex Bodi i-a dat batai de cap, ci si problemele de sanatate ale micutei Sofia. Acum, s-a aflat ce boala are, de fapt, fetita Biancai Dragusanu.

Vedeta a fost foarte ingrijorata si panicata de mai bine de trei luni. Micuta ei a inceput din senin sa tuseasca, fara sa aiba insa alte simptome. Initial, parea o raceala sau ceva banal, insa tusea nu a disparut deloc odata cu trecerea timpului. Bianca a mers la mai multi medici, iar acum a aflat, in sfarsit, ce are fetita ei.

Citeste si: Bianca Dragusanu si-a atins abdomenul si a facut anuntul! Sunt insarcinata! Doi iepurasi…

Ce boala are fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav

Dupa ce Sofiei i s-au facut mai multe teste de alergie, analize si control la plamani, Bianca Dragusanu a ajuns la profesor doctor din Cluj Napoca. El este specialist in cazuri precum cel al fetitei lui Victor Slav si i-a dat tratamentul potrivit. Asa s-a descoperit si cauza pentru tusea persistenta, informeaza Actualitate.net.

„Sofia nu are nimic grav, insa are polipi, are imunitatea scazuta, trebuie sa-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slava Domnului, n-are nimic la ficat, la plamani, totul este in regula. Trebuie sa o imunizez”, a declarat Bianca Dragusanu.

Citeste si: Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu, scandalul anului! Si-au aruncat cuvinte grele: “Saraca si proasta…”

Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale ca a divortat de Bianca Dragusanu

Cu siguranta, divortul nu este un moment usor pentru nicio persoana care trece prin aceasta etapa. Din fericire, in cazul celor doi fosti soti, au pastrat o relatie de prietenie foarte stransa si au grija ca Sofiei sa nu lipseasca nimic. Victor a povestit cum a procedat la acea vreme cu fetita lui, atunci cand a avut loc despartirea oficiala de Bianca.

“Sofia gestioneaza bine situatia, deocamdata nu au inceput intrebarile. Dubla distractie, ai o familie mare, nu te plictisesti. Aici ai jucariile tale, dincolo ai alte jucarii. Am doua relatii cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoana casa sa etalez totul pe tava, dar cand se afla nu ai ce face”, a declarat Victor Slav.

Citeste si: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale ca a divortat de Bianca Dragusanu: Sunt intr-o relatie de un an si patru luni