Ce dieta tine Busu de la Meteo. Asa vrea Florin Busuioc sa slabeasca 20 de kilograme

Ce dieta tine Busu de la Meteo. Asa vrea Florin Busuioc sa slabeasca 20 de kilograme
Ce dieta tine Busu de la Meteo. Asa vrea Florin Busuioc sa slabeasca 20 de kilograme

Florin Busuioc are in plan sa slabeasca 20 de kilograme. Actorul, devenit intre timp prezentator meteo celebru, a povestit cum s-a ingrasat mult dupa o problema grava de sanatate. Acum se simte mai bine si a ales sa apeleze la o dieta pentru a isi imbunatati starea de sanatate. Afla mai jos ce dieta tine Busu de la Meteo.

I s-a facut rau in timpul unor filmari

Lui Florin Busuioc i s-a facut rau in timpul unor filmari, in urma cu o luna. A ajuns din nou la spital. Cu 2 ani in urma, a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit un infarct. LEsne de inteles, instalarea brusca a unei stari de rau a generat panica in jur.

Insa, din fericire, binecunoscutul prezentator TV a trecut cu bine si peste aceasta incercare. Insa a ramas totusi cu o problema nerezolvata – kilogramele in plus. Dupa neplacerile traite, “Busu” a inceput sa se bucure din plin de bucuriile vietii, inclusiv de cele aduse de bucataria traditionala romaneasca.

Mese bogate in Apuseni

Fiind aflat in Muntii Apuseni, pe platoul unei noi productii cinematografice, Florin Busuioc s-a bucurat intre filmari de tot ce se putea gasi pe mese. Busu nu si-a mai impus nici un fel de restrictie alimentara si a gustat din toate, fara regrete.

“E de vina filmul pe care l-am facut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, in Muntii Apuseni, unde am mancat foarte mult, pentru ca se face o mancare senzationala, cam grasa, e adevarat. Se gateste genial acolo si nu m-am putut abtine. Ajunsesem la 106 kg, am mai slabit doua kg intre timp. Asta se intampla in august”, a declarat Florin Busuioc, pentru Click!

Ce dieta tine Busu de la Meteo

Busu a ajuns astfel sa aiba greutatea de 104 kilograme, lucru care se poate observa cu usurinta si in ultimele sale fotografii. Desigur, dupa ce s-a bucurat de toate bunataturile de pe platoul de filmare, acum regreta si are de gand sa dea jos din greutatea castigata in plus, pana la 85 de kilograme.

“Incerc sa ajung la o greutate mai mica, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o sa fac tot efortul sa ajung acolo. Cel mai bine ma simteam pe vremea cand mergeam la teatru si faceam foarte multa miscare inainte de repetitii si in timpul repetitiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de incalzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, cand faceam asta. Imi dau seama ca exercitiile fizice sunt fabuloase atunci cand vrei sa-ti mentii greutatea sub control. Eu n-am mai facut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Si dieta are o importanta foarte mare. Eu cred ca e un echilibru. O dieta sustinuta de miscare cred ca e reteta care te poate duce acolo unde trebuie”, povesteste FLorin Busuioc.


Sursa: SpyNews
Foto: Libertatea