Un tanar a postat, in urma cu doar cateva ore, un mesaj emotionant pe o retea de socializare! Textul a fost insotit de doua imagini, in care apare un barbat pe o strada din Bucuresti! Potrivit autorului, ar fi vorba despre un om al strazii, care le face ziua mai frumoasa celor care il vad.

Din pacate, in orasele mari traiesc foarte multi oameni ai strazii, sarmani. Cei mai multi sunt pasnici, iar unii incearca sa le schimbe ziua celor mai norocosi ca ei. Este si cazul unui barbat, care umbla tot timpul anului cu flori pe o strada din Bucuresti.

O postare s-a viralizat in aceasta seara pe Facebook, in care un tanar spune povestea unui om al strazii care isi duce veacul in apropierea blocului in care el locuieste.

“Un homeless de lângă blocul meu are aproape întotdeauna flori. Vara flori adevărate, iarna unele de plastic. Le aranjează atent să fie puse frumos, apoi le udă. Colțul frumuseții pentru sufletul lui. Nu cere niciodată, nu l-am văzut să bea. Spune bodaproste cu ochi calzi când primește câte ceva, mirându-se parcă, uite mi-a dat cineva ceva.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Folosește des o trotinetă pe post de umeraș. Pare începutul unui film sau unui roman, sau poate sfârșitul unuia. Ce vreau să zic e că unii din oamenii străzii merită un leu sau o bucată de pâine, nu știi niciodată povestea lor”, a scris tanarul la descriere imaginilor cu pricina.