Ce masina conduce acum Simona Halep. Costa 150.000 de euro

Ce masina conduce acum Simona Halep. Costa 150.000 de euro
Ce masina conduce acum Simona Halep. Costa 150.000 de euro

Este binecunoscut faptul ca Simona Halep este la momentul actual cea mai importanta sportiva a Romaniei. Simona este insa o fire retrasa si modesta, asa ca nu face mare uz de acest statut. Se comporta la fel ca orice alta persoana obisnuita si nu ii place sa iasa in evidenta cu extravagante precum tinute moderne sau soferi pentru masina.

Simona Halep, cu limuzina in Primaverii

Fotoreporterii Click! au fotografiat-o recent pe jucatoarea de tenis in zona Primaverii, din Bucuresti. Acolo, Simona isi construieste casa visurilor ei, unde va locui cu viitoarea ei familie. Era chiar inainte de ninsoarea din capitala, asa ca era destul de frig. Simona si-a acoperit capul cu gluga la iesirea din cladire si a mers asa pana la masina, desi distanta era de doar cativa metri. Atunci cand esti sportiv, este important sa ai grija de sanatatea ta in orice moment, pentru ca o clipa de neatentie te poate costa scump prin amanarea unor meciuri.

Mai mult, Simona Halep e nascuta si crescuta la Constanta, asa ca are la suflet mai degraba vremea insorita si plaja, decat atmosfera rece de iarna.

Mercedes de 150 de mii de euro

La plecarea acasa, Simona a oferit o atentie parcagiului care i-a supravegheat masina – un superb Mercedes 63 AMG, in valoare de nu mai putin de 150 de mii de euro. Simona a primit masina cadou de la Mercedes, ca multumire pentru faptul ca le este ambasadoare de brand.

Simona continua antrenamentele la Complexul Olimpic de la Izvorani. Acolo exista un teren similar cu cel de la Antipozi.

Simona locuieste de 8 ani de zile intr-un apartament din complexul rezidential Stejarii. Acolo are toate conditiile, atat pentru locuit, cat si pentru antrenamentele sportive. Insa isi doreste mai mult, vrea sa aiba o casa a ei, impreuna cu iubitul sau, omul de afaceri Toni Iuruc.

Relatia cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc sunt impreuna de anul trecut. Relatia a devenit oficiala dupa ce Simona a castigat titlul de la Wimbledon. Desi aveau in plan si casatoria, nu au mai organizat-o, din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este lesne de inteles ca pentru cineva ca Simona Halep, nunta este greu de organizat in cadru restrans.


Sursa: Click
Foto: romaniajournal.ro