E oficial! Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza, iar antrenorul de la Craiova si-a gasit fericirea in bratele unei tinere de 29 de ani, care este insarcinata! Multa lume este curioasa cu ce se ocupa Corina si din ce castiga bani!

Potrivit presei, Corina si Laurentiu Reghecampf s-au cunoscut in Dubai si a fost dragoste la prima vedere! Tanara are 29 de ani si s-a nascut in Deva! Bruneta detine un salon de infrumusetare in Bucuresti si ar avea incasari consistente.

Mai mult, Corina Caciuc ar fi fost directoarea unei companii care deruleaza afaceri pe relatia dintre China si Romania! Tanara a absolvit Facultatea de Management pe care a inceput-o in Dubai si mai apoi s-a transferat in Romania! Ea mai are si un master in afaceri la Cambridge.

Anamaria Prodan a confirmat azi divortul

Intr-un comunicat publicat de Fanatik.ro, Anamaria Prodan a confirmat despartirea de Reghe si spune ca greselile antrenorului sunt omenesti.

„Tatal copilului meu este in suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt!

NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura. Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta!

Tocmai de aceea. noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect”, potrivit Fanatik.ro.