Ce meserie aveau actorii din Las Fierbinti. Robi, Rata si Branzoi sunt unele dintre cele mai indragite personaje din serial. Incepand cu 1 martie 2012, telespectatorii ProTV s-au putut bucura de episoadele celui mai cunoscut serial de comedie de la noi. Scenariul amuzant si personajele savuroase i-au tinut aproape de micile ecrane.

Citeste si: Mihai Bobonete din Las Fierbinti, marturie dureroasa. Ce s-a intamplat cu fetita lui

Chiar si in prezent, dupa atatia ani, audientele Las Fierbinti demonstreaza ca proiectul este unul de succes. Putini stiu insa detalii despre unii dintre actorii care apar la TV. Daca despre Bobonete, Mihai Margineanu sau Gheorghe Ifrim se cunosc mai multe informatii, actorii care ii joaca pe Rata, Robi si Branzoi sunt o prezenta mult mai discreta.

Ce meserie aveau actorii din Las Fierbinti, inainte sa apara la ProTV

Robi este personajul interpretat de actorul Leonid Doni. Robert Doroftei este politistul satului, un personaj tipicar, mandru de statutul lui in societate. Aplica legea dupa capul lui si asta il baga adesea in probleme. Reuseste insa sa o scoata mereu la capat, cu umor. Leonid Doni este originar din Republica Moldova. Inainte sa apara in Las Fierbinti, a jucat in piese de teatru, scurtmetraje, filme si seriale.

In anul 2000, Leonid a jucat in scurtmetrajul Bucuresti-Wien, 8-15. In anul 2008, a aparut timp de zece episoade in serialul Vine Politia. Cu o parte dintre actorii din Las Fierbinti a aparut in The GodMother (Nasa), acolo unde l-a interpretat pe Zero. In anul 2013, Leonid a mai jucat rolul unui doctor in filmul Carmen.

Citeste si: Pandemia strica actoria. Vedetele din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si in casa lui Celentano

Cu ce se ocupau Robi, Rata si Branzoi

Ce meserie aveau actorii din Las Fierbinti. Nicu Rata este personajul interpetat de Marius Chivu. Singurul taximetrist din Las Fierbinti este si cel mai bun om de afaceri din sat, dupa celebrul Bobita. Marius Chivu a absolvit in anul 2000 Academia de Teatru si Film „I.L. Caragiale” Bucuresti, sub indrumarea lui Florin Zamfirescu, scrie click.ro.

S-a casatorit cu Dana Chivu si au impreuna o fetita, Sofia. A debutat in anul 2001, cu rolul din The Elite, apoi a jucat in mai bine de 20 de filme si seriale. In anul 2006, l-a interpretat pe Costel in serialul La Urgenta. A mai aparut in Nunta Muta (2008), Periferic (2010) si America, venim (2014). La fel ca ceilalti doi colegi, tot actoria a fost meseria lui de baza, inainte sa apara in Las Fierbinti.

Citeste si: Bobita din Las Fierbinti se implica in scandalul Coltescu. Replica dura pentru Jurgen Klopp

Ce meserie aveau actorii din Las Fierbinti. Actorul Ion Ionut Ciocia ne incanta cu personajul Branzoi. Este unul dintre preferatii publicului, prieten de bauta cu Nicu Rata si fara ocupatie. Este un personaj plin de poante, dar care le scoate tuturor peri albi. Ionut Ciocia joaca la Teatrul Ion Creanga. Actoria a fost mereu meseria lui baza. A studiat Actoria la UNATC in Bucuresti.

La inceputul carierei, s-a facut remarcat prin prezenta in grupul umoristic Voua. Are la activ si mai multe fimle romanesti: „Schimb valutar” (2008), “Le Lapin Assasin”, “Live” (2015). A mai aparut si in Desperate Ghostes. S-a casatorit si a facut doua fetite gemene. Publicul telespectator il mai cunoaste si din reclamele la medicamente si la un celebru fast food.

Citeste si: Care au fost primele job-uri ale actorilor din Las Fierbinti. Cei mai multi au inceput de jos