Astazi s-au afisat notele la sesiunea de Bacalaureat 2021! Printre vedetele care au trecut cu brio examenul de maturitate se afla si Jador! Artistul a dezvaluit ce medie a obtinut!

Jador este unul dintre cei mai in voga artisti din Romania. Fanii cantaretului au avut parte de o surpriza cand au aflat ce nota a obtinut acesta la exemenul de Bacalaureat!

In cadrul unui vlog, artistul a fost intrebat ce nota a obtinut la Bacalaureat! Jador a marturisit ca a luat examentul cu nota 7,24. “Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat Bacul”, a explicat Jador.

Jador s-a născut la Bacău și mai are o soră mai mică.

Ce scrie in contractul concurentilor de la Survivor Romania

Chiar daca unii au crezut ca producatorii emisiunii il vor taxa pe Culita Sterp din punct de vedere financiar, adevarul este cu totul altul! Nu doar ca a incasat suma negociata la inceput, ba chiar a primit 1.000 de euro in plus.

“Au fost zvonuri ca nu mi-as primi banii, ca voi fi afectat pentru ca am renuntat. Nu este asa. Din contra, producatorul mi-a dat 1000 de euro in plus in cont pentru copilas. A zis sa-i cumpar un cadou. Sincer, am ramas uimit. Ma bucur ca m-au inteles.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Sunt niste oameni minunati. Nu am platit despagubiri. Eu spuneam mereu ca trebuie sa ajung acasa. Toata lumea stia ca acest concurs va tine pana la finalul lunii mai. Asa era si contractul nostru.

Am zis si chiar daca o fi sa stau pana la final, desi eram convins ca mai mult de doua luni sau trei luni nu stau, am zis si daca o fi sa stau pana la final, tot o sa fiu acasa cand va naste Daniela”, a marturisit Culita Sterp, pe canalul sau oficial de Youtube.