Nicolae Guta este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, iar de-a lungul timpului a făcut o avere considerabilă din muzică. Deși multă lume nu știe, artistul a terminat 12 clase, dar nu a absolvit examenul de Bacalaureat. In articolul de astazi va prezentam note a luat manelistul.

Ani întregi a fost unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Nicolae Guță s-a bucurat mereu de atenția și iubirea publicului, iar melodiile sale au urcat în topuri muzicale. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat ce studii are Nicolae Guță și dacă a absolvit examenul de Bacalaureat. A

Artistul are 12 clase, dar studiile nu l-au ajutat pe manelist în carieră, ci vocea și talentul. Acesta a învățat la liceul „Apollonius’ din Petroșani, unde a studiat 12 clase, dar a picat Bacalaureatul. Nicolae Guță a la nota 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie.

Chiar și așa, Nicolae Guță a reușit să-și facă o carieră în muzică, ajungând un artist respectat și apreciat. Manelistul nu a avut o copilărie tocmai frumoasă. Acesta a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și câștiga existența, apoi s-a însurat devreme și a fost nevoit să-și întrețină familia.

Nicolae Guta, tata pentru a 12-a oara

Nicolae Guta (54 de ani) a devenit tata pentru a 12-a oara. S-a intamplat recent, iar manelistul traieste momente emotionante! Nicolae Guta este vedeta din Romania cu cei mai multi copii! Mai mult, manelistul are mostenitori cu sase femei diferite!

Mama celui mai mic copil al lui Nicolae Guță este Cristina, femeia alături de care artistul trăiește de ani buni și care a reușit să-l facă bărbat de casă. Cei doi sunt căsătoriți din 2016, iar de trei luni și-au mărit familia cu încă un copil, cuplul fiind deja părinți.