Elevii care au sustinut proba de Bacalaureat 2022 au aflat luni, 27 iunie 2022, ce note au luat. Multa lume este curioasa cum s-au descurcat la examenul maturitatii copiii celor mai cunoscuti interpreti de muzica de petrece din Romania.

Examenul de Bacalaureat este unul dintre cele mai importante trepte din viata unui elev. Copiii celor mai apreciati cantareti de petrecere din Romania au trecut si ei prin aceaste “probe de foc”. In articolul de astazi, va prezentam ce rezultate au obtinut fiicele unor artisti precum Adrian Minune, Vali Vijelie si Viorica si Ionita de la Clejani.

Elevă la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatii” din București, Carmen a obținut media 7,38 la examenul de Bacalaureat. Solista a obținut 8,70 la Limba și literatura română, 6,05 la Istorie și 7,40 la Geografie. Tânăra a terminat liceul la profilul uman, iar acum se poate înscrie la orice facultate își dorește. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că a avut emoții mari și că nota pe care a obținut-o e una destul de bună.

Aceasta a spus că tatăl ei a fost singurul care nu a pus presiune pe ea: „Tata e foarte mândru. E singura persoană care nu a pus presiune pe mine”.

Margherita de la Clejani a picat examenul de bacalaureat! Artista a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie. Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai două sutimi, obţinând media 5,98.

„Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”, spunea, atunci, Margherita de la Clejani.

Cati, fiica lui Vali Vijele, a fost absolventă a unui liceu din Capitală, specializarea filologie. Ea a aflat la sesiunea de BAC 2018 notele pe care le-a obținut, după ce a susținut probele la Limba și literatura română, Istorie și Economie.

Cati a fost notată cu 8,55 la Limba și literatura română. La Istorie a obținut nota 9, iar la Economie 5,9. Ea a promovat examenul de Bacalaureat cu 7.81.