Maria Constantin a făcut acum o dezvăluire șocantă despre fostul ei soț. S-a aflat ce obiect a păstrat Marcel Toader după divorțul de Gabriela Cristea, deși se recăsătorise și locuia deja cu artista.

Marcel Toader a avut mai multe soții, dar căsniciile lui nu s-au terminat aproape niciodată în liniște. Atât cu Gabriela Cristea, cât și cu Maria Constantin, a avut parte de scandaluri publice. S-au lansat acuzații grave din toate părțile, mai ales de infidelitate, dar și legate de aspectul financiar, potrivit eNews24.ro.

Cu toate că mulți au acuzat-o că s-ar fi folosit de numele soțului ei ca să devină celebră, dar și că acesta o întreținea financiar, acum Maria dă cărțile pe față și spune că adevărul este total diferit de ceea ce știe lumea.

Se pare că Marcel Toader doar i-a deschis niște uși în industrie, dar că banii din casă erau aduși de ea. Mai mult decât atât, ea a încercat la vremea respectivă să își și ajute partenerul de viață cu datoriile uriașe pe care acesta le acumulase.

“N-am vrut să dau din casă pentru că mi se părea jignitor în primul rând pentru mine, așa am considerat. Nu ținea scandalul șapte luni, cred că ținea și acum. Eu am fost sinceră de la început cu el și i-am povestit despre o relație pe care am avut-o în trecut, iar el a adus-o cumva în prezent. Am avut o relație cu respectivul băiat, dar până să îl cunosc pe fostul meu soț.

Am avut o perioadă proastă după ce am fost la un reality show. Nu îmi doream să plec de acolo pentru că ar fi însemnat să vin acasă. Atunci îmi murise și tatăl, asta ne-a degradat foarte mult relația. Am realizat că mă simt mult mai bine și mai liberă singură. Mă îngrădea ca să fac multe chestii. Mi-am dat seama că nu este o iubire, ci este o dependență.

Noi trăiam din evenimentele pe care eu le aveam. Când am plecat, aveam 6.000 de lei în contul firmei. Am scos jumătate, jumătate i-am lăsat lui și am plecat cu hainele și atât. Avea datorii foarte mari, dar nu mai puteam eu sufletește să mai stau în relația respectivă. Când am plecat dintr-o relație am plecat cu zero bani, poate doar cu hainele de pe mine. (…)

Am fost chemată la emisiune și scria pe foaie să spun trei lucruri negative despre Gabriela Cristea. Eu nici nu o cunosc pe femeie și am zis și eu ce am mai văzut pe la televizor. (…) Mai erau câteva lucruri. (n.r. lucrurile Gabrielei Cristea în casa lui Marcel Toader) Era o casetă ca de make up, erau câteva creme”, a dezvăluit Maria Constantin, despre Gabriela Cristea și Marcel Toader.