Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro

Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro
Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro

Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu? Multi raman masca dupa ce afla suma totala pe care o incaseaza lunar, de la stat. Este poreclita pensionara de lux a Romaniei si duce o viata ca-n basme. Lovuieste alaturi de Victor, sotul ei, intr-o vila incredibila, in valoare de 2,5 milioane de euro. Isi permite oricand o vacanta intr-o destinatie de lux, fara griji.

Citeste si: Ce pensie primesti daca NU cotizezi la stat. Care este, de fapt, suma minima

Ba mai mult decat atat, vedeta chiar povestea intr-un interviu ca prefera sa isi faca cumparaturile doar peste hotare. Multa lume s-a intrebat de unde are Monica Tatoiu atat de multi bani, tinand cont ca acum sursa ei de venit este reprezentata de pensie. Se pare ca ultimul ei salariu de pe cartea de munca a fost de… 10.000 de euro!

Ce pensie primeste Monica Tatoiu de la stat. Ultimul ei salariu a fost de 10.000 de euro

Dupa o cariera fulminanta in campul muncii, intr-un domeniu de miliarde, nu este de mirare ca Monica Tatoiu are o pensie impresionanta. A si sacrificat multe pentru meseria ei, dar nici nu se plange. Confortul financiar ii asigura acum o batranete linistita.

Citeste si: Uluitor ce scrie pe talonul de pensie al acestui batran. NU s-a mai vazut in Romania asa ceva

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a marturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV, conform viva.ro„Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a mai adaugat ea.

Vila Monica Tatoiu. Cum arata locuinta de lux in care traieste fosta afacerista

Conform celor de la fanatik.ro, casa ei este una dintre cele mai securizate din Romania. Este construita pe doua niveluri si a fost dotata cu un sistem complex de alarme. Mai mult decat atat, este impanzita de camere de supraveghere. Monica Tatoiu a cumparat terenul in anul 1996, cand acolo era doar o groapa de gunoi.

Citeste si: Maria Basescu are o pensie de 10 ori mai mica decat a sotului

Nu exista nici macar trotuar, canalizare sau electricitate. Victor, sotul ei insa, a vrut sa construiasca acolo o casa inteligenta. Cu o asmenea pensie insa, Monica Tatoiu nu isi face griji ca nu are destui bani sa isi intretina locuinta.