Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu, de la stat. Suma i-a lasat pe multi fara cuvinte

Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu, de la stat. Suma i-a lasat pe multi fara cuvinte
Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu, de la stat. Suma i-a lasat pe multi fara cuvinte

Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu? Pe el il cunoaste o tara intreaga, dar putina lume stie cum arata si cu ce se ocupa sotia lui. Chiar daca el ocupa o functie extrem de importanta si primeste si o rasplata financiara pe masura, informatiile despre partenera lui de viata sunt o enigma pentru romani.

Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu, de la stat

Daca sotul ei incaseaza luna de luna o suma totala de ordinul zecilor de mii de lei, sotia lui Mugur Isarescu are o pensie uluitor de mica. Elena Isarescu, o persoana extrem de discreta, si-a vazut de-a lungul timpului de viata de familie. Cei doi soti au impreuna doi copii, dar nu s-au afisat in public cum au facut alte personalitati.

Partenera Guvernatorului BNR primeste lunar in cont doar… 628 lei. Acest venit este completat cu un total de 2700 lei, care ar fi rezultat din vanzarea de produse agricole.

Cu toate acestea, nu se poate plange deoarece venitul sotului ei este mai mult decat multumitor. Mai mult decat atat, Mugur Isarescu s-a aratat dispus public inclusiv sa renunte la pensie, daca se interzice oficial cumulul de salariu cu pensie.

„Eu va anunt că anul acesta ma indrept spre 50 de ani de activitate neintrerupta in campia muncii, cum se zicea inainte de ’89, 50 de ani activitate neintrerupta si daca luati toate concediile medicale nu cred ca depasesc doua luni. Asta a fost viata mea. Nu am niciun fel de discutie. Am fost numit de Parlament”, declara Mugur Isarescu la acea vreme.

Elena si Mugur Isarescu au toate motivele de mandrie. Au reusit sa creasca doi copii impreuna, care acum traiesc pe picior mare. Chiar daca pensia primita de sotie este mica, Mugur Isarescu a tras din greu pentru a le asigura un trai frumos tuturor.