Mihaela Ispas, cunoscuta in Romania drept Nikita, a ajuns in urma cu cateva zile in coma la un spital din Spania! Anuntul a fost facut atunci de fiicele sale pe o retea de socializare! De curand, au aparut noi informatii cu privire la stare ei!

Drama in familia Mihaelei Ispas! Ea s-a mutat de mai multi ani in Spania, acolo unde si-a intemeiat o familie! In urma cu cateva zile, Nikita a ajuns in coma la un spital din Spania. Anuntul a fost facut de fiicele sale pe Facebook.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Potrivit fanatik.ro, Nikita a suferit un infarct, iar acum se afla internata in Spitalul Regional Universitar din Malaga. Din fericire, Mihaela Ispas se simte mai bine, iar luni urmeaza sa fie externata.

Nikita s-a mutat în Spania, unde s-a angajat după ce zilele sale de glorie trăite în România s-au transformat într-o amintire. A renunțat la aparițiile televizate și la scandalurile care au consacrat-o și s-a angajat la o primărie din peninsula Iberică, unde a reușit să își achiziționeze un autoturism și o locuință.

Nikita, cunoscută și ca „Bătăușa din Piața Romană” a devenit cunoscută în anii 2000, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. La momentul respectiv se știa că Nikita intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.