Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă, de fapt, cu Smiley la Vocea României. Soțul Ginei Pistol a făcut echipă în sezonul anterior cu Theo Rose. Chimia dintre cei doi i-a cucerit imediat pe telespectatori. Însă, zilele trecute s-a anunțat că artista va face acum echipă pe scaunul dublu cu un alt jurat. Horia Brenciu revine în show, în locul lui Denis Roabeș de la The Motans.

Chiar dacă s-au bucurat de revenirea lui Brenciu în show, fanii emisiunii Vocea României s-au întrebat ce înseamnă asta pentru Smiley. După ce Gina Pistol a decis să se retragă o perioadă din televiziune, mulți s-au gândit că și artistul îi va călca pe urme partenerei lui de viață.

Citește și: Cătălin Bordea a scăpat porumbelul despre divorțul de Livia! Ce i-a cerut fostei soții

Ce se întâmplă cu locul lui Smiley la Vocea României?

Theo Rose s-a arătat entuziasmată de această schimbare în juriu. Horia Brenciu este unul dintre oamenii cei mai apropiați de sufletul ei, așa că este sigură că totul va fi bine.

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia.

Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a declarat Theo Rose, conform ProTV.

În urmă cu puțin timp, s-a anunțat oficial și ce se va întâmpla cu Smiley în sezonul 11. Se pare că soțul Ginei Pistol rămâne în juriu, dar fără să mai împartă scaunul cu vreun alt jurat.

„Tudor Chirilă este pregătit să găsească cele mai minunate voci și în acest sezon. Irina Rimes și-a ocupat din nou locul pe scaunul de antrenor de la Vocea României. Bineînțeles că Smiley nu putea lipsi din postura de antrenor de la Vocea României”, a anunțat ProTV, pe contul de Instagram al emisiunii.