Romania se confrunta cu un nou val de imbolnaviri! Medicul Valeriu Gheorghita trage un semnal de alarma si anunta ce se va intampla cu romanii care refuza vaccinul anti-COVID!

Valeriu Gheorghita este seful campaniei de vaccinare! Medicul a anuntat ca romanii care refuza imunizarea, vor decide doar prin prezentarea clara a beneficiilor si a riscurilor!

„În ceea ce priveşte nivelul de acoperire vaccinală şi intenţia de vaccinare a populaţiei generale, cred că doar prin prezentarea clară, transparentă şi onestă a beneficiilor şi riscurilor oamenii vor putea decide în cunoştinţă de cauză ce doresc să facă”, a declarat Valeriu Gheorghita.

Mai mult, Valeriu Gheorghita a anuntat ca etapa 1 de vaccinare se va termina la sfarsitul lunii ianuarie, inceputul lunii februarie. Etapa a doua are ca scop categoria vulnerabila.

Incepand cu data de 6 aprilile, inca 144 de cabinete de vaccinare vor fi disponibile in Romania. „144 de cabinete noi vor fi operaționale de la 6 aprilie pentru vaccin de la compania Pfizer, în condițiile în care săptămâna precedentă am anunțat un număr de aproximativ 125 de cabinete. Reevaluând tranșele de vaccin care urmează să vină, putem să suplimentăm acest număr de cabinete”, a mai spus Valeriu Gheorghiță în conferința de presă de marți.

VEZI AICI CONFERINTA