Ce si-a cumparat Ana Maria Margean, din premiul Romanii au Talent. Si-a indeplinit marele vis

Ce si-a cumparat Ana Maria Margean, din premiul Romanii au Talent. Si-a indeplinit marele vis
Ce si-a cumparat Ana Maria Margean, din premiul Romanii au Talent. Si-a indeplinit marele vis

Ana Maria Margean, micuta castigatoare de la Romanii au Talent, si-a indeplinit marele vis. A castigat premiul de 120.000 de euro si a inceput deja sa bifeze din dorintele pe care le avea de multa vreme. Ce a facut, de fapt, fetita ventriloc?

Fetitaa impresionat inca de la prima aparitie de pe scena de la Romanii au talent. Ea are 11 ani si este ventriloc. Andra Maruta a ramas impresionata in momentul in care Ana Maria si-a facut numarul si a primit direct Golden Buzz!

Citeste si: Cine este, de fapt, Ana Maria Margean! S-a aflat adevarul despre castigatoarea Romanii au talent 2021, sezonul 11

Ce si-a cumparat Ana Maria Margean, din premiul Romanii au Talent

Eroare RSS: https://www.fanatik.ro/cross/haihui is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Mismatched tag at line 6, column 8

Fetita si-a indeplinit acum un vis mare. Si-a cumparat un catel bichon maltez si a tinut sa impartaseasca acest moment fericit cu admiratorii ei. Castigatoarea Romanii au Talent a ales numele de Buzz pentru puiul achizitionat recent.

Conform Cancan, se pare ca un astfel de catel poate costa de la 800 la circa 2.000 de lei, in functie de unde este cumparat.

“La multi ani, copii buni si frumosi! Sa aveti o zi minunata! Am primit cel mai frumos cadou, catelusul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a scris fetita pe Instagram.

Citeste si: Cu cati bani ramane Ana Maria Margean, castigatoarea Romanii au Talent. Statul ia o suma colosala din marele premiu

Castigatoarea de la Romanii au Talent si-a descoperit talentul inca de mica. Parintii ei au decoperit ca ii place sa cante inca de cand avea cativa anisori. Asculta o linie melodica doar de doua ori si o putea reproduce instant! La 5 ani, Ana Maria Margean a fost dusa de parinti la ore de canto!

Ana Maria a participat la festivaluri in tara. Fetita a facut pian, dar nu crede ca este suficient si doreste sa foloseasca un instrument muzical in numerele ei ca si ventriloc.

Citeste si: Blestemul celor care au pus mana pe marele premiu de la Romanii au talent! Ce s-a intamplat cu ei