Cea mai discreta sotie de presedinte. Cum arata Nadia, sotia lui Emil Constantinescu

nadia constantinescu Cea mai discreta sotie de presedinte.
nadia constantinescu Cea mai discreta sotie de presedinte.

Cea mai discreta sotie de presedinte. Multi ar spune ca acest titlu este castigat de Nina, sotia lui Ion Iliescu. Dar nici Nadia, partenera de viata a fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, nu a iesit prea des in luminile reflectoarelor. Putini au idee cum arata, cum s-au cunoscut si cu ce s-a ocupat Nadia Constantinescu.

Atunci cand ne gandim la viata amoroasa a lui Emil Constantinescu, mai degraba ne vine in minte presupusa aventura avuta cu Rona Hartner, decat o imagine a Nadiei. Numele din buletin al ei este, de fapt, Nadia Ileana Bogorin. Chiar si in timpul mandatului de presedinte al sotului ei, intre anii 1996 si 2000, nu se afisa public prea des.

Cea mai discreta sotie de presedinte. Cum arata Nadia, sotia lui Emil Constantinescu

Nadia a fost de profesie jurista, colega la Facultatea de Drept din Bucuresti cu cel care avea sa ii devina sot. In perioada in care era Prima Doamna a Romaniei, a lucrat la Ministerul Justitiei. Acum este pensionara. Emil si Nadia Constantinescu s-au casatorit in anul 1963 si au impreuna doi copii: Dragos si Norina, informeaza ciao.ro.

„Iti dai seama ca n-a fost nimic, acum totusi. Hai sa-ti spun care e faza, lumea si-a dat seama ca a fost totul un scenariu. Vreau sa cred ca nu prietena mea cea mai buna l-a scris, era o regizoare. Nu stiu cine l-a scris, dar mi-e greu sa cred ca nu e ea. Erau niste chestii atat de personale. Era sa ma bage in r***t, era sa ma bage dupa gratii. Emil Constantinescu nu m-a amenintat, dar m-am trezit cu consilierul prezidential la usa”, a declarat Rona Hartener, conform playtech.ro.

„Eu eram in Franta de doi ani, nu stiam ce a putut sa-i fete mintea prietenei mele. Eu stateam linistita acolo, ea a inventat un jurnal pe care i l-a vandut lui Vadim, Dumnezeu sa-l ierte. Cred ca si el a picat in capcana ei. M-am trezit la aeroport cu niste domni care m-au urmat pana acasa. Domnul Vadim m-a sunat si mi-a zis ca are un document incendiar. Nu stiam nici cine este.

A inceput sa-mi spuna ca are un material paparazzi. Nu intelegeam de ce… Mi-a povestit el o gramada chestii si mi-a zis ca trebuie neaparat sa ma vad cu el pe 8 ianuarie. Eu pana pe 8 ianuarie deja uitasem complet. Eu oricum uit repede. Mergeam pe strada, era intuneric afara, treceam pe langa Ambasada Americii si am ramas stana de piatra. Nu stiu ce ma tinea. In tot acest timp, fratele meu ma cauta in tot orasul. Niciodata nu m-am intalnit cu Emil Constantinescu”, a mai adaugat artista.