Cei mai mari criminali in serie din lume. Ultimele cuvinte ale celor mai temuti ucigasi, inainte de a fi executati

Ultimele cuvinte ale celor mai de temut criminali in serie, inainte de a fi executati
Ultimele cuvinte ale celor mai de temut criminali in serie, inainte de a fi executati

Ei au facut istorie cu faptele lor brutale adresate oamenilor care le-au iesit in cale. Care au fost ultimele cuvinte ale celor mai de temut ucigasi de pe Planeta? Unii au cerut indurare, altii au spus raspicat ca nu regreta nimic din ce au facut.

Ultimele cuvinte ale celor mai mari criminali in serie, inainte de a fi executati

  1. Jeffrey DahmerE considerat unul din cei mai notorii criminali din toate timpurile. Acesta a violat, ucis si dezmembrat 17 barbati intre anii 1978 si 1999. O parte din crime au inclus acte de necrofilie si canibalism. Barbatul a fost diagnosticat ulterior cu multiple tulburari psihice, dar totusi a fost gasit vinovat si a fost condamnat la inchisoare pe viata pe 15 februarie a lui 1992. Acesta a spus cand a simtit ca-i vine momentul: “Nu-mi pasă dacă trăiesc sau mor. Poți să mă omori”.
  2. Earle Nelson – Acesta a fost unul din criminalii in serie instabili care a comis cel putin 22 de crime in 1926 si 1926 in SUA si Canada. Nelson poza in potential chirias, le castiga increderea proprietarilor, dupa care ii strangula. De asemenea, era adeptul necrofiliei. A fost gasit vinovat si condamnat la moarte, iar inainte de a fi strangulat pe data de 13 iunie a lui 1928 a spus: “Sunt nevinovat. Stau nevinovat în fața lui Dumnezeu și a omului. Îi iert pe cei care mi-au greșit și le cer iertare celor pe care i-am rănit. Dumnezeu să aibă milă!”.
  3. Peter Kurten – Peter a comis o serie de crime si agresiuni sexuale in anul 1929. Acesta a primit poreclele: Vampirul din Dusseldorf și monstrul din Dusseldorf dupa ce ar fi baut sangele unora din victimele sale. Barbatul a fost gasit vinovat pentru noua capete de acuzare de crima si sapte de tentativa de omor. Inainte de a fi executat cu ghilotina pe 2 iunie 1931.
  4. Aileen Wuornos – Femeia a fost gasita vinovata pentru uciderea a sapte barbati intre anii 1989 si 1990 in timp ce lucra ca prostituata in Florida. Cu toate ca a sustinut ca toate crimele au avut loc din instinctul de autoaparare, a fost gasita vinovata si condamndata la injectia letala fiind executata pe data de 9 noiembrie 2002. Ultimele cuvinte au fost: “Aș vrea să vă spun că voi naviga și mă voi întoarce ca Ziua Independenței, cu Iisus, pe 6 iunie. La fel ca în film, nava mamă se va întoarce”.
  5. Timothy McVeigh – A fost gasit vinovat pentru 11 infractiuni federale in 1997. Acesta a detonat o masina capcana care a omorat 168 de oameni si a ranit mai mult de 600. Barbatul a fost un veteran al razboiului din Golful Piersic si s-a infuriat, acuzand guvernul american de manipulare in privinta asediului din Wavo – 1993. Razbunarea l-a adus in acest punct, iar inainte de a primi injectia letala a spus: “Sunt stăpânul destinului meu. Sunt căpitanul sufletului meu”.
Ultimele cuvinte ale celor mai de temut criminali in serie