Cel mai aspru regim criminal din lume. Milioane de practicanti Falun Dafa, torturati si ucisi in fata celor dragi

Cel mai aspru regim din lume - detalii despre scenariul de groaza prin care au trecut milioane de oameni
Cel mai aspru regim din lume - detalii despre scenariul de groaza prin care au trecut milioane de oameni

Povestile de mai jos nu sunt create de mintea geniala a unui scriitor sau desprinse din filmele de groaza, ci realiatea crunta pe care au trait-o milioane de oameni in lagarul de munca fortata Wanjia din China. Detaliile sunt cutremuratoare.

Cel mai aspru regim – Lagare de munca fortata pentru “reeducarea” cu forta a populatiei

Lagarele de munca fortata din Wanjia, China, a marcat istoria poporului, dar si a omenirii, cu un sir de povesti socante. Milioane de oameni nevinovati au cazut victimele uni campanii in care brutalitatea si bestialitatea au sfidat orice ratiune. Si acest lucru doar pentru ca practicau Falun Dafa – exercitii fizice speciale care ii indrumau pe cei care o urmeaza sa respecte un set de invataturi morale zi de zi si sa devina mai buni. Povestile au iesit la suprafata in anul 2001 datorita unui jurnalist care a atras atentia in mass-media la nivel international cu privire la unui din cele mai socante evenimente inregistrate in istoria recenta. Pentru raportarea celor mentionate, jurnalistului i-a fost decernat premiul Pulitzer in luna mai a lui 2001. Totul se petrecea in anii ’90, cand dintre toate practicile vremii una a iesit in evidenta. In anul 1999, numarul practicantilor era undeva intre 70-100 de milionae si inregistra o continua crestere, astfel ca se depasise numarul membrilor Partidului Comunist Chinez. Dorinta sefului PCC a fost ca in trei luni sa stearga de pe fata pamantului aceasta practica, asa ca a apelat la presa. Ulterior, multi dintre practicanti s-au trezit luati cu forta din casele lor si aruncati in inchisori sau lagare de munca fortata si centre de spalare a creierului. Astfel, sute de mii de oameni au fost intr-un proces de reeducare fortat si brutal.

PCC incercand sa forteze poporul chinez la “reeducare” dupa aderera la Falun Dafa

Povestea sfasietoare a unei mamei

“O femeie însărcinată în luna a 7-a a fost atârnată de o grindă. Ambele mâini i-au fost legate cu o frânghie aspră care a fost trecută peste un scripete ataşat de grindă. Taburetul pe care stătea în picioare a fost îndepărtat, aşa că femeia a rămas suspendată în aer. Grinda se afla la 3-4 metri înălţime. Un capăt al frânghiei era ţinut de gardieni. Când trăgeau de frânghie, femeia era suspendată în aer; îndată ce dădeau drumul frânghiei, victima cădea. Această femeie însărcinată a fost torturată în felul aceasta până când a avortat. Şi mai crud e faptul că soţul ei a fost forţat să o privească agonizând, în timp ce copilul lor nenăscut îşi găsea sfâşitul sub ochii săi.”

“Rapoartele descriu scene oribile, în care deţinuţii, dintre care mulţi sunt adepţi ai mişcării Falun Gong, mor ca rezultat al relelor tratamente, neglijării sau îngrijirilor medicale neadecvate. Cruzimea şi brutalitatea acestor acte de tortură sfidează orice descriere”
(decembrie 2003) Asma Jahangir, Raportor Special al ONU pentru Drepturile Omului