Cele mai bizare decese din istorie. Regele Suediei a mancat pana a crapat: ce a servit la ultima masa

Cele mai bizare decese din istorie
Cele mai bizare decese din istorie

Atentia, cumpatarea, logica si grija fata de propria viata nu s-au aflat deloc in topul lucrurilor primordiale ale celor de mai jos care au murit din cele mai bizare si ciudate motive. Care au fost cele mai neintelese cazuri din istorie? Unul din ei a mancat pana nu a mai putut, altul a murit dupa ce peste el au picat un munte de gunoaie.

Cele ai bizare decese din istorie

  1. Sigurd din Orkney a legat capul duşmanului pe care insusi l-a dcapitat de saua calului sau. In timp ce calarea tantos spre casa lui, dintii inamicului i-au intrat in picior atat de adanc incat i-au provocat o rana care in timp i s-a dovedit a fi fatala.
  1. În 1327, Edward al II-lea al Angliei a ucis dupa ce i s-a introdus in fund un fier incins.
  2. În 1478, George Plantagenet, ducele dn Clarence, a fost executat. Ultima sa dorinta a fost sa fie innecat intr-un butoi plin cu vin.
  3. În 1649, Sir Arthur Aston a fost batut cu propriul picior de lemn pana a ramas fara suflare.
  4. În 1771, regele Suediei, Adolf Fredrik (foto), a mancat pana a crapat. Ultima lui masa a continut: homari, hering afumat, caviar, şampanie şi 14 porţii din desertul său favorit, dintr-o patiserie din nordul Europei. Este cunoscut lumii largi ca „regele care s-a automâncat”.
  5. În 1814, noua oameni au murit innecati in bere in Londra, format dupa ce 1.500 de tone de alcool de la compania Bbrewery s-a revarsat intr-un rau.
  6. În 1947, fraţii Collyer au murit din cauza gunoiului. Ei au strâns tot ce le-a picat în mână, de la ziare, la resturi de mâncare, până s-au baricadat în casă. Cel mai tânăr dintre fraţi a murit strivit de un teanc de cărţi, ziare şi alte obiecte, în timp ce fratele mai mare, rămas singur-orb şi paralizat-a murit de foame.
  7. În 1974, Basil Brown, un avocat care mânca doar hrană sănătoasă, naturală, a băut atât de mult suc de morcovi până a murit.
  8. În 1998, o întreagă echipă de fotbal a murit după ce a fost lovită de fulger în timpul unui meci în Republica Democratică Congo. Ce este interesant este că cealaltă echipă, a gazdelor, a supravieţuit!
  9. În 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit în timpul Campionatului Mondial de Saună din Finlanda, după ce a rezistat 6 minute la 110 de grade Celsius. (Sursa:historia.ro)
Decese bizare istorice