Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Cele 3 femei care iti golesc portofelul

Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Cele 3 femei care iti golesc portofelul
Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Cele 3 femei care iti golesc portofelul

Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Daca visezi sa ai o iubita care este nascuta intr-una dintre aceste zodii, atunci trebuie sa fii pregatit. Le place sa faca adesea cumparaturi, sa mearga la salon sau in calatorii. Se spune despre ele ca iti pot goli contul intr-un timp record.

Citeste si: Horoscop 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile. Ce nativi isi schimba viata

Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Cele 3 femei care iti golesc portofelul

Femeia Taur

Este cea mai cheltuitoare femeie din zodiac. Nu se poate abtine deloc, se plictiseste usor si mereu cauta sa dea banii pe alte lucruri. Este o femeie ambitioasa si care este capabila de orice ca sa iti indeplineasca dorintele. Cauta constant un barbat cu bani, pentru ca asa se simte in siguranta. Chiar daca se indragostesc, iubirea este conditionata de statutul social al partenerului de viata.

Femeia Rac

Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Trebuie sa fugi de aceasta zodie, daca nu vrei sa ramai fara bani. Aceste femei stiu exact cum sa obtina tot ceea ce vor. Este de ajuns sa apeleze la un oftat si la o privire inocenta. Stie sa te controleze si sa te manipuleze usor, fara sa iti dai macar seama ce se intampla. Este greu de multumit si alege intotdeauna partenerii care ii pot oferi stabilitatea financiara.

Citeste si: Cea mai inteligenta femeie din zodiac. Esti norocos daca o ai alaturi de tine

Femeia Capricorn

Munceste si se zbate toata viata ca sa stranga bani cat mai multi, sa faca avere sau ca sa acumuleze lucruri valoroase. Cauta un partener potent financiar, care sa ii indeplineasca toate dorintele. Aceste femei miros imediat daca le poti asigura o viata in luxul la care ele viseaza. Ai mare grija la cheltuieli, daca iti gasesti o astfel de iubita, conform clickpentrufemei.ro.

Cele mai prefacute zodii feminine. Fugi de ele mancand pamantul. Intrigile lor te pot distruge

Trebuie sa fugi de ele mancand pamantul, pentru ca intrigile lor te pot distruge. Ce femei fac planuri elaborate pentru a-si atinge scopurile? Tinta lor o reprezinta adesea afirmarea sociala si succesul financiar. Zodiile feminine din horoscop sunt: Taurul, Racul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul si Pestii. Dintre acestea, cele mai prefacute zodii feminine sunt cele din semne de apa.

Citeste si: Horoscop bani 2021. Dezastru pentru mii de romani. Lovitura crunta din partea astrelor

Exista si zodii care se afla cumva la mijloc. De exemplu, nativele din Capricorn respecta totusi un cod de onoare. Le place sa colaboreze cu persoane sincere, iar atunci cand ii intalnesc, le raspund cu aceeasi onestitate. Insa, daca un Capricorn are Ascendentul in Scorpion ori Pesti, atunci situatia se schimba total. Celelalte zodii pomenite anterior sunt campioane la prefacatorie.

Citeste AICI tot articolul.