Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Urari pentru cei dragi

Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Urari pentru cei dragi
Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Urari pentru cei dragi

Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Sarbatorile de Iarna sunt cele mai iubite momente din an. Familiile se strang in jurul bradului, se ofera cadouri, se asculta colinde si se mananca felurile traditionale gustoase. Cu totii asteptam cu nerabdare sa savuram o farfurie cu sarmale, niste salata boeuf sau un cozonac aromat. Daca esti departe de cei dragi, le poti trimite niste mesaje frumoase.

Astazi iti oferim mai multe variante de mesaje frumoase pentru cei dragi. Cum le poti ura “Sarbatori Fericite!” intr-un mod cat mai placut? Nu uita, sa ai pace si lumina in suflet, pentru ca Noul An sa te gaseasca cu bine. Citeste AICi si despre traditiile, obiceiurile si superstitiile la romani, in seara de Ajun. Cum poti aduce norocul in casa ta.

Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Urari pentru cei dragi

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!

Cand ultimele zile cad din miile de calendare, se-aprind stelutele-n crengi de brad, ca semn de mare sarbatoare, cand toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire, la fel iti urez eu tie multi ani iubitul meu si multa fericire!

Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. Iar cel ce s-a nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun. Craciun fericit si La multi ani!

Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi! La multi ani!

Dorim ca Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an. Sarbatori binecuvantate!

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite

Cele mai frumoase mesaje de Craciun. Sfanta sarbatoare a Craciunului sa va aduca belsug in casa, dragoste in suflet si lumina tuturor celor dragi.

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

Sursa urari: Ziarul Unirea.