Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. Cristian Boca, mesaj emotionant dupa ce a pierdut locul in finala

Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. Cristian Boca, mesaj emotionant dupa ce a pierdut locul in finala
Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. Cristian Boca, mesaj emotionant dupa ce a pierdut locul in finala

Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. Primele doua probe au fost de foc pentru toti cei prezenti. A urmat inca o proba dificila, care i-a trimis in finala pe trei dintre ei. Insa, anuntul celui de-al treilea finalist a fost unul cu lacrimi si surprize totale. Aceasta seara, de 15 decembrie 2020, a adus o situatie unica in istoria emisiunii. Dupa ce Roxana Blenche si Ionut Georgel Belei au fost anuntati drept primii finalisti.

Citeste si: Anunt incredibil la Chefi la Cutite, in marea finala. Florin Dumitrescu, in stare de soc: NU pot sa cred!

Din pacate, apoi Gina Pistol a dat o veste crunta. Doi concurenti au iesit la egalitate pentru al treilea loc: Paul Maxim si Maria Sandru. Paul a izbucnit in plans cand a primit vestea. Din pacate pentru el, Cristian Boca nu s-a dus mai departe. Imediat dupa ce a aflat vestea incredibila, Cutitul de Aur al lui Chef Catalin Scarlatescu a fost extrem de afectat.

Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. Cristian Boca, mesaj emotionant

“Daca as spune ca nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciuna. Am crezut in finala pana in ultima clipa. Din momentul in care am intrat in platoul Chefi la cutite mi-am promis ca voi da tot ce am mai bun din mine si asa am si facut. Fiecare farfurie a fost preparata cu pasiune si multa dedicatie. Am crezut intotdeauna ca daca iti doresti ceva foarte mult, poti obtine acel ceva cu multa munca si pasiune.

De data asta cred ca a ales Cel de sus pentru mine dintr-un motiv anume pe care probabil il voi afla pe viitor. Poate nu am castigat titlul, dar am castigat mult mai mult de atat si vreau sa va multumesc pentru asta. Am fost inconjurat de catre oameni minunati inca de la bun inceput! Atatea mesaje de incurajare nu am primit niciodata si probabil nici nu voi mai primi”, si-a inceput Cristian Boca postarea de pe Instagram.

Citeste si: Cine este Cristian Boca, de la Chefi la Cutite. Cutitul de aur al lui Scarlatescu, printre favoritii sezonului 8

Chefi la Cutite 15 decembrie 2020. “Am intrat in acest concurs cu intentia de a ramane fidel felului meu de a fi, si de a nu parea nici mai mult nici mai putin decat cine sunt eu cu adevarat. Am castigat inimile voastre si pentru mine nu exista un castig mai mare! Va multumesc din tot sufletul pentru absolut tot! Sunt foarte recunoscator! Va iubesc!”, si-a incheiat el mesajul.