Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Ultimul concurent eliminat, inainte de semifinala

Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Ultimul concurent eliminat, inainte de semifinala
Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Ultimul concurent eliminat, inainte de semifinala

Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Echipele Carourilor si Dungilor au aplicat aceeasi tactica de pana acum. Nu au pregatit mai nimic, asteptand ca Florin Dumitrescu sa dea cea mai de temut amuleta a sezonului. Aceasta ii permitea sa schimbe bancurile intre ele, incurcandu-si adversarii. Asta le-a adus o intarziere considerabila, care a dus apoi la un scandal urias.

Citeste si: Chefi la cutite 8 decembrie. Haos total la Antena 1, in ultimul battle din sezonul 8. S-a lasat cu urlete

In momentul in care au inceput iar sa gateasca, concurentii au cedat nervos. Se spune ca, in razboi si in dragoste totul este permis. Pentru ca dragostea trece prin stomac, in ultimul battle din sezonul 8, concurentii au aruncat toate armele in joc. Nici cei trei Chefi nu s-au lasat mai prejos. Au zburat amuletele prin platou una dupa alta.

Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Ultimul concurent eliminat, inainte de semifinala

In proba pe echipe, Gina Pistol i-a anuntat pe concurentii din Echipa Dungilor si din Echipa Bulinelor ca pot gati orice isi doresc. Chiar si asa, Claudia nu a ales un preparat precum cele de la inceputul emisiunii. De aceasta data, niciun Chef nu i-a mai recunoscut pe bucatarii din spatele farfuriilor. “Astazi toata lumea are sanse sa plece acasa”, a spus Florin Dumitrescu.

Citeste si: Paul Maxim si Lavinia Ilcau: intalnire secreta la hotel. Maria Sandru i-a dat de gol pe concurentii Chefi la Cutite

Din pacate, unul dintre concurenti a fost eliminat, la un pas de semifinala. Cel care a plecat acasa este Silviu Costan (Foca), din echipa lui Chef Sorin Bontea. Asadar, echipa lui Scarlatescu merge in semifinala alaturi de Ionut Georgel Belei, Maria Sandru, Adrian Luca, Claudia Radu, Andrei Hincu (Kani) si Roxana Blenche. Semifinala are loc luni, pe 14 decembrie, iar finala este marti, 15 decembrie 2020.

Ce s-a intamplat la proba pe echipe, de la Antena 1

Chefi la cutite 8 decembrie 2020. Misiunea primita de la Gina Pistol pentru proba pe echipe nu a fost deloc una usoara: desertul. Prima farfurie a ultimului battle pe echipe din sezonul 8 este una in Dungi, asa cum este traditia emisiunii. Urmatoarea este in Carouri, spre marele soc al lui Bontea. Cu toate ca laptele lui Scarlatescu era taiat in mod evident, parea ca juratii fermieri l-au preferat. 

Citeste si: Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cutite. Bucatarul din Cluj l-a dezamagit pe Catalin Scarlatescu

“Foca a facut atunci laptele de pasare zece clase peste ceea ce au facut ei”, a spus Bontea la testimoniale. In cele din urma, Bulinele au primit si ele 3 farfurii, dar stresul i-a dat peste cap pe cei din echipa. Din pacate, castigatorii sunt concurentii lui Scarlatescu. Ei au fost primii semifinalisti ai sezonului 8: Catalin Rizea, Cristian Boca si Paul Maxim.