Chefi la cutite 8 decembrie. Haos total la Antena 1, in ultimul battle din sezonul 8. S-a lasat cu urlete

Chefi la cutite 8 decembrie. Haos total la Antena 1, in ultimul battle din sezonul 8. S-a lasat cu urlete
Chefi la cutite 8 decembrie. Haos total la Antena 1, in ultimul battle din sezonul 8. S-a lasat cu urlete

Chefi la cutite 8 decembrie. Se spune ca, in razboi si in dragoste totul este permis. Pentru ca dragostea trece prin stomac, in ultimul battle din sezonul 8, concurentii au aruncat toate armele in joc. Nici cei trei Chefi nu s-au lasat mai prejos. Au zburat amuletele prin platou una dupa alta. Misiunea primita de la Gina Pistol pentru proba pe echipe nu a fost deloc una usoara: desertul.

Cele trei echipe au ales acelasi ingredient principal in farfurie: para. In decursul celor 13 editii anterioare, toate preparatele care includeau para au castigat. Pentru ca si-au dorit sa atraga norocul de partea lor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au transformat-o in vedeta probei. S-a lasat insa cu haos total, injuraturi si urlete la Antena 1. Ce s-a intamplat, de fapt?

Chefi la cutite 8 decembrie. Haos total la Antena 1, in ultimul battle din sezonul 8

Echipele Carourilor si Dungilor au aplicat aceeasi tactica de pana acum. Nu au pregatit mai nimic, asteptand ca Florin Dumitrescu sa dea cea mai de temut amuleta a sezonului. Aceasta ii permitea sa schimbe bancurile intre ele, incurcandu-si adversarii. Asta le-a adus o intarziere considerabila, care a dus apoi la un scandal urias. In momentul in care au inceput iar sa gateasca, concurentii au cedat nervos.

Nu mai gaseau ingredientele, nu intelegeau ceea ce le spuneau Chefii ori s-au certat intre ei. Maria Sandru si-a iesit din minti si a inceput sa il injure pe colegul ei de emisiune, Ionut Georgel Belei. Nu s-a mai abtinut si nu l-a mai scos din vorbe urate si apelative jignitoare. Daca echipa lui Scarlatescu a ales sa gateasca lapte de pasare cu para, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea au folosit ciocolata langa fruct.

Chefi la cutite 8 decembrie. Prima farfurie a ultimului battle pe echipe din sezonul 8 este una in Dungi, asa cum este traditia emisiunii. Urmatoarea este in Carouri, spre marele soc al lui Bontea. Cu toate ca laptele lui Scarlatescu era taiat in mod evident, parea ca juratii fermieri l-au preferat. “Foca a facut atunci laptele de pasare zece clase peste ceea ce au facut ei”, a spus Bontea la testimoniale.

Au intrat 3 farfurii pentru Dungi si 3 pentru Carouri. Florin Dumitrescu a cazut in genunchi, nevenindu-i sa creada ca nu primeste nicio farfurie. Pana si Sorin Bontea a declarat public ca farfuria Bulinelor a fost, de fapt, cea mai buna. In cele din urma, Bulinele au primit si ele 3 farfurii, dar stresul i-a dat peste cap pe cei din echipa. Din pacate, castigatorii sunt concurentii lui Scarlatescu. Ei sunt primii semifinalisti ai sezonului 8.