Chrissy Teigen si John Legend jelesc pierderea fiului lor nenascut, la o luna dupa ce au anuntat sarcina.

Cuplul, parintii Lunei Simone si ai lui Miles Theodore, in varsta de 2 ani, au comunicat miercuri vestea trista. Ei au spus ca sangerarea ei nu a putut fi oprita, „in ciuda transfuziilor de sange”.

Durere fara margini

„Suntem socati si simtim o durere despre care pana acum doar am auzit, genul de durere pe care nu am mai simtit-o pana acum. Nu am reusit sa oprim sangerarea si sa-i oferim bebelusului fluidele de care avea nevoie, in ciuda pungilor de sange folosite. Pur si simplu nu a fost suficient”, a scris Chrissy Teigen intr-o lunga si emotionanta postare pe Instagram .

„Nu ne hotaram niciodata numele bebelusilor nostri pana in ultimul moment posibil dupa ce s-au nascut, chiar inainte de a parasi spitalul”, a continuat ea, postand cateva fotografii alb-negru de la spital. „Dar noi, dintr-un anumit motiv, incepusem sa-l numim pe acest baietel din burta mea Jack. Deci, el va fi intotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atat de mult pentru a face parte din mica noastra familie si va fi cu noi pentru totdeauna.”

Chrissy Teigen le multumeste fanilor

„Pentru Jack al nostru – Imi pare atat de rau ca primele cateva momente din viata ta au intampinat atatea complicatii, incat nu ti-am putut oferi casa de care ai nevoie pentru a supravietui. Te vom iubi intotdeauna”, a scris Chrissy Teigen, indurerata . „Multumim tuturor celor care ne-au trimis energie pozitiva, ganduri si rugaciuni. Simtim toata dragostea voastra si va apreciem cu adevarat.”

„Suntem atat de recunoscatori pentru viata pe care o avem, pentru copiii nostri minunati Luna si Miles, pentru toate lucrurile uimitoare pe care am putut sa le traim”, a conchis Chrissy Teigen. „Insa cotidianul nu poate fi plin de soare. In cele mai intunecate zile, ne vom intrista si vom plange. Dar ne vom imbratisa si ne vom iubi mai tare si vom trece prin aceste momente.”

In septembrie, Teigen, in varsta de 34 de ani, a fost bolnava la pat. In cele din urma, a fost internata din cauza sangerarilor excesive. Ea a povestit o „dimineata inspaimantatoare” pe 29 septembrie. A primit transfuzii de sange cand a avut un „cheag de sange imens”.

Postand o ecografie a copilului, pe 24 septembrie, Chrissy Teigen l-a felicitat pentru ca „muncea atat de mult”. Ea a scris la vremea respectiva: „Buna, baiatul meu dulce si puternic. Lucrezi atat de mult, promit ca va merita !!!”

Cine este Chrissy Teigen

Christine Diane Teigen, nascuta la 30 noiembrie 1985, este un model american, o vedeta TV, autoare si antreprenoare. A debutat in modele profesionale in editia anuala Sports Illustrated Swimsuit Issue in 2010. Mai tarziu a aparut pe coperta aniversarii a 50 de ani alaturi de Nina Agdal si Lily Aldridge, in 2014.bucate.


Sursa: ew.com
Foto: