In aceasta seara s-a aflat cine a castigat emisiunea Burlacul 2021. Sunteti curiosi sa aflat cine este noua iubita a lui Andi Constantin? Chiar acum va spunem ce s-a intamplat in marea finala.

UPDATE: Ana Bene este concurenta care primeste si accepta ultimul trandafir. Ea l-a castigat pe Burlac!

UPDATE: Si Simona Balaceanu a fost eliminata de la Burlacul. Tanara i-a facut o serie de marturisiri lui Andi Constantin, printre lacrimi.

”Expresiile mele ți-au arătat că sunt de acord cu tine. Chiar dacă am avut bariere, asta sunt eu. Probabil în timp, barierele o să cadă natural. O să susțin până la capăt că, oricare va fi finalul acestei experiențe, tu ai apărut cu un scop în viața mea și am avut atât de multe de învățat. Pentru asta îți mulțumesc. Nu o să fiu ipocrită.

Să știi că îți doresc fericirea, așa cum ți-am dorit-o întotdeauna. În momentul în care eu îți doresc ție fericirea, automat va veni și pentru mine. Ai grijă de tine și de sufletul tău. Faptul că eu am reacțiile asta cred că este în firea noastră pentru asta sunt eu: vulnerabilă și sensibilă. Asta înseamnă că am trăit, că trăiesc, deci simt”, i-a spus Simona Bălăceanu.

UPDATE: Mellisa a fost prima concurenta eliminata in aceasta seara. Ana Bene si Simona Balaceanu au ramas in lupta pentru inima lui Andi Constantin.

In semifinala, cea care a fost eliminata a fost Alexandra. Finalistele sunt: Simona, Melissa si Ana. Cu toate ca s-a inteles de minune cu frumoasa blondina, Andi Constantin a considerat ca este prea tanara pentru a putea forma o familie alaturi de ea.â

Citeste si: Andrei Stefanescu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Antonia, fosta lui sotie, s-a cuplat cu o vedeta de la Antena 1

Cine a castigat emisiunea Burlacul 2021

Cu toate ca bruneta Simona a avut cele mai incendiare date-uri cu Andi Constantin, lucrul care a costat-o scump a fost incapacitatea ei de a lasa orgoliul deoparte. In semifinala, Burlacul a aflat si motivul din spatele acestui lucru. Tanara a fost crescuta de bunicii ei, parintii fiind nevoiti sa munceasca din greu pentru a o putea creste asa cum se cuvine.

Melissa a fost surpriza acestui sezon. A devenit concurenta dupa ce plecasera deja alte rivale. A intalnit in Turcia echipa Antenei, a intrebat ce show filmeaza, apoi a decis sa lupte si ea pentru inima lui Andi. Ana Bene este considerata in mediul online drept castigatoarea Burlacul 2021. Ramane de vazut daca acest lucru se va adeveri!

Citeste si: Lidia Buble, umilita la TV de Razvan Simion! Matinalul Antena 1, dezvaluire rusinoasa despre fosta iubita

„Mi-a povestit ca a avut cancer, cuvantul in sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea bland si cald, mi s-a parut ca a depasit cu mult acel moment. A invins boala, in acelasi timp si frica produsa de acea boala. Oamenii acestia, care au de spus o poveste si au depasit acea etapa in viata lor, mie imi plac!

Imi plac pentru ca viata nu este lapte si miere, experientele alea te ajuta pe tine ca om sa-ti cladesti un caracter mai puternic si iti da o siguranta de sine”, a declarat Andi Constantin, despre Ana Bene.