Cine a castigat Romanii au talent 2021. Vineri, 28 mai 2021, se alege marele castigator Romanii au talent! 11 concurenti lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro pus la bataie de Pro TV!

UPDATE 00:20 | Publicul a decis! Castigatorul Romanii au talent 2021 este Ana Maria Margean

Ana Maria Margean

Premiul 2: GIM

GIM

Premiul 3: Art of Robots

Art of Robots

Cine este, de fapt, Ana Maria Margean! S-a aflat adevarul despre castigatoarea Romanii au talent 2021, sezonul 11

Cine a castigat Romanii au talent 2021. Show-ul de la Pro TV jurizat de Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Alexandra Dinu isi alege azi castigatorul! Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, MagiTot, Ana Maria Margean, Daria Batschi-Beleca, Dup Turkeev, GIM, Rares Trufea si Narcisa Ungureanu lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro!

Finala se difuzeaza in direct pe Pro TV vineri seara, de la ora 20:30. Romanii au talent are lipici la publicul din Romania, iar prima semifinala a atras in fata televizoarelor mai bine de 1,9 milioane de telespectatori la nivel national. Cea de-a doua a avut peste 1,7 milioane.

Romanii au talent este una dintre cele mai urmarite emisiuni TV din Romania! Proiectul este o franciza Got Talent, program de televiziune tip concurs reality si a fost dezvoltat de compania britanica Simco Limited!

De-a lungul anilor, avut loc 10 editii in Romania, iar in aceasta seara se anunta castigatorul editiei 11! Cine a castigat pana acum Romanii au talent?

Adrian Tutu, castigator Romanii au talent 2011

Adrian Tutu este primul castigator Romanii au talent si a impresionat toata Romania cu povestea lui de viata, dar si cu calitatile sale vocale. Dupa terminarea emisiunii, tanarul a facut eforturi pentru a se mentine pe piata muzicala si a investiti o mare parte din cei 120.000 de euro castigati pentru a-si urma pasiunea, dar nu a avut succes.

Cristian Gog, castigator Romanii au talent 2012

Cristian Gog a fost cel de-al doilea castigatori Romanii au talent. La acea vreme, pozitia ocupata de el a fost destul de controversata, multa lume spunand ca nu are talent si ca pacaleste publicul. Dupa castigarea show-ului, Cristian Gog a investit in cariera sa de iluzionst, dar fara prea mare succes. Acum participa la diferite evenimente, iar din cei 120.000 de euro castigati si-a cumparat un apartament.

Bruno Iacobet, castigator Romanii au talent 2013

Cel de-al treilea castigator Romanii au talent este Bruno Iacobet, care a impresionat Romania cu un numar de dresaj. Cu banii castigati, Bruno si-a deschis o scoala de dresaj canin, dar nu a avut succes. Acum s-a intors la serviciul pe care l-a lasat ca sa se ocupe de propria afacere si participa la diferite concursuri de dresaj canin.

Brio Sonores, castigatori Romanii au talent 2014

Cei 8 tenori din Republica Moldova au impresionat in anul 2014 Romania cu vocile lor. Dupa castigarea concursului, artistii au impartit premiul de 120.000 de euro, iar intre timp 4 artisti au parasit trupa si s-au mutat in strainatate. Nu au reusit decat sa se impuna pe plan local.

Speedcubing, castigator Romanii au talent 2015

Anul 2015 a fost o premiera pentru Romanii au talent. Marii castigatori au fost pustii de la Speedcubing, care au reusit sa impresioneze publicul prin rapiditatea lor de a alinia culorile cuburilor. Cei trei membri ai formatiei au donat o parte din premiu societatii de speedcubing, dar nu se mai stie nimic de ei, pentru ca nu au mai participat la concursuri si evenimente.

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent 2016

Laura Bretan a impresionat audienta cu vocea sa si chiar a fost considerata una dintre cele mai bune voci ale lumii. A participat la America’s Got Talent si Eurovision, insa nu a luat marele premiu.

Lorelai Mosnegutu, castigatoare Romanii au talent 2017

Lorelai Mosnegutu a emotionat o tara intreaga pe scena de la Romanii au talent. Nu doar povestea sa de viata impresionanta a cutremurat telespectatorii, ci si vocea sa superba. Lorelai s-a nascut fara maini si fara femur la ambele picioare si a fost abandonata de parinti la nastere, fiind crescuta de o asistenta maternala, care a si infitat-o. Cu cei 120.000 de euro si-a cumparat un apartament si a fost invitata la mai multe evenimente.

Emil Rengle, castigator Romanii au talent 2018

Emil Rengle a fost cel mai controversat castigator de la Romanii au talent. Reprezentatiile lui de pe scena concursului au fost destul de ciudate pentru romani, mai ales ca a recunoscut ca face parte din comunitatea gay. Banii castigati i-a investit in vacante si cariera.

Ana Maria Pantaze, castigatoare Romanii au talent 2019

Ana Maria Pantaze este croitoreasa de meserie si a reusit sa impresioneze Romania cu vocea sa. Dupa ce a pus mana pe marele premiu, Ana Maria Pantaze a marturisit ca doreste sa se lanseze in muzica si vrea sa renunte la croitorie. De aproape un an, nu se mai aude nimic de ea.

Radu Palanita, castigator Romanii au talent 2020

Radu Palanita a castigat concursul Romanii au talent 2020, cea de a 10-a editie. Concurentul este de profesie mecanic auto si a participat in trecut si la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro TV. Radu Palanita este din Bucuresti, lucreaza ca mecanic auto, dar spune ca pasiunea sa este muzica. Dupa castigarea concursului, Radu Palanita a sustinut cateva concerte online, avand ghinionul sa castige concursul chiar la debutul pandemiei mondiale.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant, in urma cu 4 ani si jumătate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea”, a spus Radu.