Cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole. L-a parasit in secret, dupa ce i-a lasat doar un bilet

Cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole. L-a parasit in secret, dupa ce i-a lasat doar un bilet
Cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole. L-a parasit in secret, dupa ce i-a lasat doar un bilet

Putina lume isi mai aminteste cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole. S-a indragostit nebuneste de el si nu a vrut sa asculte de gura lumii. Era o diferenta mare de varsta intre ei, dar “Fata cu parul de foc” a crezut orbeste in cel care avea sa ii franga inima.

El a fost cel care i-a construit o cariera fulminanta si i-a compus cele mai cunoscute melodii, insa nu i-a putut fi fidel. Divortul lor cu mare scandal a aparut in toata presa vremii. Serban Georgescu si-a acuzat mai tanara partenera de viata de faptul ca l-ar fi parasit brusc, lasand in urma un bilet.

Citeste si: Biletul de adio lasat de Madalina Manole. Cutremurator ce a cerut pentru copilul ei, inainte sa moara

Primul sot al Madalinei Manole. Cine a fost si cum s-au despartit

„Nu poate sa ma acuze de nimic concret. Nu sunt un sfant, dar niciodata nu am fost vagabond, alcoolic sau violent. Eu n-am stiut de divort decat cu o saptamana inainte.

Mi-a pus o hartie pe masa apoi si-a luat bocceluta si a plecat. Nici la ora actuala nu stiu ce s-a intamplat. De ce a vrut sa-mi dea personal hartia de divort si nu a trimis-o prin posta asa cum se obisnuieste?”, declara compozitorul, conform hotnews.ro.

Citeste si: Ce scrie pe crucea Ioanei Condea, tanara ucisa de un proxenet. Iti dau lacrimile daca citesti!

„O femeie stie cum sa arunce cate o soparla. Ne-a facut destul rau in acesti trei ani de zile. Dar sotia mea este o femeie inteleapta care a cautat sa rezolve problemele. A suferit la inceput. Apoi a inceput sa priveasca totul cu detasare”, mai declara compozitorul, conform sursei mentionate anterior.

 „Mi se pare anacronic ca dupa cinci ani sa te legi de omul de langa care ai plecat. Mai ales cand spui ca ai o relatie si ca esti fericita. Asta e semn de frustrare personala. Nici nu s-a pus problema casei la partaj. Casa este construita pe terenul parintilor mei, mostenire de la bunici.

Fiecare caramida din casa aceea este cate un slagar al meu. Ea a primit despagubiri pentru casa. Toata Romania stie ca eu am facut-o vedeta pe Madalina Manole. Este normal sa aiba nostalgia unor succese din trecut”, a adaugat Serban Georgescu.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei