Tragedie in Egipt. O romanca a fost ucisa de un rechin in timp ce se afla in vacanta in Hurganda. Noi detalii au iesit la iveala in urma acestui incident tragic, unde doua femei au fost sfasiate de un rechin, iar una dintre victime era romanca.

UPDATE: Românca ucisă de rechin într-o stațiune din Egipt era suceveancă. Este vorba despre Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, funcționară la Direcția de Finanțe. Conform surselor noastre, femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă, scrie moniturulsv.ro.

Ministerul egiptean al Mediului a anunțat, duminică, că două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada.

Cea de-a doua victimă este o turistă româncă și a fost ucisă de rechini în aceeași zonă în care a murit o femeie austriacă.

Din primele informații, se pare că o românca, în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă de un rechin în Egipt. Femeia se afla în vacanță și era cazată la un hotel de 5 stele destinat exclusiv adulților.

Trupul acesteia a fost descoperit la câteva ore după atacul asupra femeii din Austria.

Ministerul de Externe din România a confirmat duminică moartea turistei românce care a fost atacată de un rechin într-o stațiune din Egipt.

Ambasada României la Cairo a luat legătura cu autoritățile egiptene și a putut stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie și se pare că aceasta locuia în Egipt de cinci ani alături de soțul ei. Ea reușise să ajungă la mal, fără un braț și un picior 

Femeia în vârstă de 68 de ani a reușit să ajungă la țărm, grav rănită, unde a fost preluată de o ambulanță, dar, din nefericire, a murit în ambulanță, în timp ce era transportată către spital.

Cele două atacuri au avut loc la 600 de metri distanță unul față de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Ministerul Mediului din Egipt anunță că a fost format un comitet pentru a examina circumstanțele atacurilor.

Guvernatorul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților din zona în care au avut loc cele două atacuri.