Cine este Alexandra Ungureanu. A fost o finala cu tensiuni la cote maxime, dar si emotii uriase. Cu toate ca aparuse in mediul online vestea ca Theo Rose ar fi marea castigatoare, adevarul a fost cu totul altul. Ultimele doua finaliste care s-au luptat pentru trofeu au fost Alexandra Ungureanu si Theo Rose, insa prima a plecat acasa ca invingatoare.

Pana in ultima secunda, rezultatul final a fost incert. Distanta dintre concurente a fost extrem de mica, iar in anumite momente Theo chiar preluase conducerea. Insa, in cele din urma, coroana a fost primita de Alexandra, alaturi de premiul de 100.000 de lei. Cele sase semifinaliste, devenite ulterior finaliste au fost: Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Cristina Siscanu, Andreea Tonciu, Oana Radu si Deea Codrea.

Cine este Alexandra Ungureanu, castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020

Prima eliminata a fost Cristina Siscanu, cea care a oferit un moment neasteptat in finala. A decis sa puna niste intrebari juratilor, care au uimit pe toti cei prezenti. Pe Catalin Botezatu l-a intrebat daca el a primit foloase din partea Andreei Tonciu si a apropiatilor ei, pentru a o favoriza in concurs. Pe Maurice Munteanu l-a intrebat daca el este cel care i-a facut tinutele Alexandrei Ungureanu.

Raluca Badulescu nu a primit o intrebare, ci un mesaj: “Mi-a spus ca printr-un noroc am ajuns in finala. Norocul este al vostru ca am participat in acest sezon”. Urmatoarele concurente care au plecat au fost, pe rand: Oana Radu, Deea Codrea, Andreea Tonciu si Theo Rose. Tonciu a tinut sa isi ceara iertare public pentru mesajele dure la adresa lui Maurice Munteanu.

Cine este Alexandra Ungureanu. Castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020 s-a remarcat de multi ani prin vocea ei deosevita. In anul 2001, artista a colaborat cu trupa Sistem, inregistrand vocea principala pentru melodii ca: „Senzatii”, „Emotii” sau „Departe de tine”. In anul 2004, cantareata a devenit vocea formatiei Crush. In aceasta formula, au scos doua albume de studio.

Primul s-a numit „Crush + Alexandra Ungureanu”, fiind lansat in anul 2005. Urmatorul s-a intitulat „Hello” si a aparut pe piata in anul 2007. A fost pasionata de moda inca de la o varsta frageda, dar simte ca a avut nevoie de mai multi ani pentru a-si descoperi cu adevarat o identitate stilistica.

Cine este Alexandra Ungureanu. Considerata de Raluca Badulescu timp de multi ani un adevarat „alien” al modei, Alexandra Ungureanu a reusit sa schimbe opinii si sa isi castige admiratia celor din jur, odata cu aparitia in acest show.