Indragitul actor Ion Dichiseanu a fost inmormantat sambata! Familia si prietenii l-au condus pe ultimul drum, iar la tristul eveniment si-a facut aparitia un personaj misterios. Este vorba despre o femeie imbracata in alb, care a coordonat funeraliile!

Ion Dichiseanu a fost decorat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in urma cu doi ani, cu Ordinul Serviciul Credincios in grad de ofiter! Trupul neinsufletit a fost transportat pe umeri de militari, in sunetul fanfarei si in aplauzele a peste 200 de persoane.

In multime a fost remarcata o femeie imbracata in alb, despre care presa a scris “femeia imbracata in alb care a condus masina mortuara”. Potrivit click.ro, aceasta doamna blonda, cu parul tuns scurt, se numeste Gabriela Lucutar, de profesie antreprenor de pompe funebre.

Ea a coordonat funeraliile lui Ion Dichiseanu, dar si ale altor artisti, printre care si inmormantarea Ionelei Prodan.

femeie alb inmormantare ion dichiseanu

„Ce-i drept, de două nopți nu a dormit, pentru că totul a fost foarte din scurt, de pe o zi pe alta. La domnul Dichiseanu, ca și la alți artiști, totul a fost personalizat și am ținut cont de dorințele familiei, am mers mult pe simbolistică. Spre exemplu, apropiații au ținut să poarte sacoul de culoare albă, pe care l-am purtat și eu, pentru că dânsul iubea culoarea alb, întotdeauna se îmbracă mereu în alb și era o emblemă a eleganței. Eșarfele mov nu sunt niște eșarfe simple. Sunt eșarfe pe care domnul Dichiseanu le arunca de pe scenă publicului. Cele purtate de familie, pe care le-a aruncat apoi în mormânt, au fost personalizate cu chipul dânsului și cu numele lui”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru click.ro.

Gestul facut de Gigi Becali dupa inmormantarea lui Ion Dichiseanu! Cati bani i-a dat unui tanar care s-a pozat cu el