Cine este, de fapt, Rodica, sotia lui Mugur Mihaescu. Artistul a castigat Masked Singer de la Pro TV

rodica sotie mugur mihaescu masked singer romania pro tv rodica

Mugur Mihaescu a castigat prima editie a emisiunii Masked Singer Romania. Putina lume stie insa cine este sotia artistului. Ei sunt casatoriti de 24 de ani si este de profesie profesoara.

In urma cu 24 de ani, Rodica a devenit sotia lui Mugur Mihaescu si este de profesie profesoara de informatica. Cei doi au impreuna o fata de 22 de ani pe nume Ivona. Tanara nu a dorit sa urmeze profesia tatalui ei si lucreaza intr-o agentie de turism din Londra, acolo unde a absolvit Universitatea Bath din Somerset.

Mugur Mihaescu crede ca in timp iubirea dintre el si sotia lui s-a transformat in ceva mult mai complex si puternic. „Dupa atatia ani, nu iti mai poti inchipui viata altfel. Este si obisnuinta, este si iubire, e prelungirea fireasca a fiintei tale. Nu o mai percepi altfel. Intr-o cssnicie, amandoi trebuie sa stie sa faca multe compromisuri. Este vorba de intelepciunea fiecaruia, pana la urma! Iar loteria vietii te face sa intelegi daca lozul tau a fost castigator sau nu”, declara actorul in urma cu cativa ani.

Mugur Mihaescu a castigat Masked Singer Romania

Marea asteptare a luat sfarsit. Vineri seara, cele patru vedete ajunse in finala Masked Singer Romania si-au aratat identitatea. Toate cele patru vedete din spatele mastilor au pus in scena un spectacol desavarsit la Pro TV.

Dupa ce Leoaica si Panda au fost demascati, lupta s-a purtat intre Corb si Capcaun. Marele castigator a fost Corbul, iar in spatele mastii s-a aflat… Mugur Mihaescu.