Cine este, de fapt, sotia lui Bill Gates? Melinda si miliardarul divorteaza dupa 27 de ani de casnicie

Cine este, de fapt, sotia lui Bill Gates? Melinda si miliardarul divorteaza dupa 27 de ani de casnicie
Cine este, de fapt, sotia lui Bill Gates? Melinda si miliardarul divorteaza dupa 27 de ani de casnicie. Sursa foto: Facebook

Anuntul a zguduit lumea miliardarilor! Bill si Melinda Gates au anuntat oficial ca divorteaza, dupa 27 de ani de casnicie. Multa lume s-a intrebat cine este, de fapt, sotia lui Bill Gates? Cei doi vor colabora in continuare in cadrul Fundatiei Bill si Melinda Gates, chiar daca nu vor mai forma un cuplu.

Bill Gates este, in momentul de fata, pe locul 4 in topul celor mai bogati oameni din lume, conform revistei Forbes. Averea sa este estimata la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. Chiar daca pare ca a stat in umbra sotului ei, Melinda nu s-a multumit doar cu acest rol si a devenit una dintre cele mai influente femei de pe planeta.

Citeste si: Secretul lui Bill Gates a iesit la iveala. Ce a cumparat, pe ascuns, cu bani grei

Melinda si miliardarul divorteaza dupa 27 de ani de casnicie

„Dupa ce ne-am gandit multa vreme si dupa ce am incercat totul pentru ca relatia noastra sa mearga mai departe, am decis sa punem capat mariajului. Nu credem ca mai putem continua impreuna ca un cuplu.

Impartasim increderea in aceasta misiune si vom continua sa lucram impreuna in cadrul acestei fundatii, dar nu credem ca mai putem continua impreuna ca un cuplu, in urmatoarea etapa a vietii noastre. Solicitam respectarea intimitatii noastre si a familiei noastre”, se arata intr-o declaratie comuna, postata de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Citeste si: Profetia lui Bill Gates pentru omenire in 2021. Incredibil ce spunea in 2015 despre pandemie

Cine este, de fapt, sotia lui Bill Gates?

Melinda Gates a fost incurajata de tatal ei sa urmeze cursurile unei facultati de stiinte exacte. Asa a ajuns sa studieze informatica la Academia Ursuline, din Dallas, conform Digi24.

In anul 1982, si-a dat licentele, in informatica si in studii economice, la Universitatea Duke. Ulterior, a intrat la un master pentru Administrarea Afacerilor, tot la Universitatea Duke.

Citeste si: Soc in televiziunea din Romania! A divortat in mare secret. Care este adevaratul motiv

Dupa ce a terminat studiile universitare, s-a decis sa mearga in Seattle, unde a fost la un interviu pentru Microsoft. Aici s-a angajat in anul 1987, ca inginer. Bill Gates si Melinda s-au cunoscut la un picnic si s-au indragostit imediat. Din mariajul lor, au venit pe lume 3 copii.

„In primul weekend romantic petrecut impreuna, am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill si cu mine l-am terminat in doua zile”, declara Melinda, intr-un interviu acordat in 2014 revistei Elle.

Citeste si: Ce s-a ales de Roxana, prima sotie a lui Victor Ponta. Adevaratul motiv al divortului